Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

14 MAI 2024, ZIUA ÎN CARE PARLAMENTUL ROMÂNIEI A ANULAT ROMÂNIA ÎN FAVOAREA ISRAELULUI! ZIUA VÂNZĂRII ROMÂNILOR! ZIUA TRĂDĂRII NAȚIONALE!

by S.O.S. România
601 Vizualizări

Stimați Senatori, IUDELOR!

ZIUA TRĂDĂRII NAȚIONALE A FOST ADOPTATĂ CA LEGE ÎN ROMÂNIA!

Prin Lege ziua de 14 mai este dedicată statului Israel, relațiilor de prietenie cu acesta și sprijinul acestuia, 14 mai fiind ziua independenței Israelului. Dar ați uitat, năpârcilor, că ziua de 14 mai este ziua Ziua naţională de cinstire a martirilor din temniţele comuniste, în amintirea evenimentelor petrecute în noaptea de 14 spre 15 mai 1948, când au fost arestaţi numeroşi tineri, intelectuali, români care s-au opus regimului comunist.

Această zi a fost instituită prin Legea nr. 127/2017, care stabileşte sărbătorirea anuală a zilei de 14 mai de autorităţile centrale şi locale, dar şi de instituţiile de cultură din ţară, prin organizarea de comemorări oficiale, depuneri de coroane şi manifestări specifice pentru cinstirea memoriei acestor martiri.

Prin Legea 86/09.04.2024 se instituie ziua de 14 mai ca Ziua Solidarității și Prieteniei dintre România și Statul Israel, prin care statul român este obligat să arboreze steagul Israelului în toate instituțiile oficiale și să organizeze ședință solemnă în Parlamentul României. 

Este cel mai cumplit moment al existenței României. În loc să ne comemorăm MARTIRII DIN TEMNIȚELE COMUNISTE, noi stăm să aducem omagii unui stat care ne cotropește și care se infiltrează în  toate structurile României. Ziua martirilor noștri din temnițele comuniste a fost sufocată și înlocuită de ziua Israelului, care ne înlocuiește istoria, nația, țara pas cu pas. Noi am salvat peste 400.000 de evrei în cel de-al doilea război mondial, iar voi ne-ați omorât peste 800.000 de români în temnițele comuniste. Ca urmare a acestui fapt, ați acoperit moartea cumplită a peste 800.000 de români, uciderea lor în masă, genocidul poporului român cu sărbătorirea călăilor lui. Românii nu au fost și nu sunt antisemiți și nici nu au săvârșit holocaust împotriva evreilor sau altor seminții, nu suntem noi naziștii și fasciștii care au produs aceste atrocități. Am fost și suntem nația care i-a primit pe toți cu brațele deschise, prea deschise, astfel că acum suntem cotropiți.

Statul român nu va mai exista. Prin această lege neconstituțională, antiromânească și trădătoare, România și-a cedat suveranitatea pe cale pașnică, și-a trădat martirii neamului românesc și și-a întinat sufletul în fața veșniciei. În timp ce toți urlă că ne atacă Putin, uite că nu ne-a atacat nici un rus, în schimb ne-au atacat khazarii și liftele de păgâni, care acum ne preiau țara și ne înlocuiesc românii alungați din țară. 

Conform art. 3 alin. 4 din Constituția României, 

(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Totul după un plan foarte bine făcut, la milimetru, s-a încălcat Constituția României, românii au fost alungați din țară, iar în locul lor la muncă au fost aduși peste 1,5 milioane de asiatici cărora nu le pasă de noi și țara noastră, iar conducerea a fost preluată de statul Israel, iar de câteva luni de zile Mossadul a preluat conducerea României, serviciile secrete americane mutându-se la Sofia, Bulgaria, lăsând România pe mâinile khazarilor. Anul trecut s-a instituit materia obligatorie Istoria evreilor, obligatorie de anul acesta în clasa a 11-a, în timp ce s-a scos pas cu pas Istoria românilor. Anul acesta, după ce am reușit să cădem la Senat la un vot legea lui Vexler de introducere în CSAT a unui reprezentant al minorității evreiești, Camera Deputaților, cameră decizională, a hotărât că în CSAT, va exista un reprezentant al minorității evreiești. Cum este posibil ca în cel mai înalt for secret al statului român să existe un străin? În ditai Consiliul de apărare a țării, alături de președinte și miniștrii cei mai importanți pentru apărarea țării? Suntem preluați cu trădarea demnitarilor noștri. Apoi Legea prin care se instituie obligativitatea arborării steagului Israelului pe toate instituțiile de conducere ale României. Cea mai mare sinagogă din Europa se află pe teritoriul României, la Sighet. În timpul plandemiei, când toți românii erau obligați să stea în case și erau amendați dacă ieșeau fie și pentru o pâine, evreii se plimbau cu miile prin Sighet la inaugurarea Sinagogii. 

Nu am nimic cu nicio nație, cu nici un stat, nu urăsc pe nimeni, nicio națiune și nicio seminție, dar nu pot să tac și să nu observ cum suntem cotropiți și sclavizați de un alt stat și alte nații, pentru că și USA și NATO sunt conduse tot de evrei. De fapt, nici măcar evrei, ci khazari, care au invadat România de vreo 200 sute de ani și  sclavizează nația mea română. Nu pot să tac când în curând vom fi obligați să ne schimbăm și limba și portul național sau vom plăti drepturi de autor (false) către Israel pentru orice poartă amprenta românească, fiind de notorietate că aceștia își arogă în ultimul timp ancestralitatea pe teritoriul României.

Suntem obligați să ne exprimăm solidaritatea cu un stat care ucide în numele cui? Cum să îmi exprim solidaritatea cu un stat care ucide cu sânge rece palestinieni și le cotropește teritoriul? Cum pot să mă solidarizez cu un stat care săvârșește genocid și holocaust împotriva altui stat, Palestina? Cum pot să fiu alături de un stat și autorități care provoacă și săvârșește ceea ce acuză că i s-a produs lui și cetățenilor lui în cel de-al doilea război mondial?

Sunt zilele cele de pe urmă! Dacă diaspora românească nu înțelege să se întoarcă acasă, fără să mai întrebe ce îi oferă România, ci ce poate face pentru România, suntem terminați. Cu o populație îmbătrânită și bolnavă, sărăcită și decimată, fără ajutor, nu vom mai putea salva nimic. Avem nevoie de revenirea românilor în țară. Altfel vor fi înlocuiți de khazari. Nu puteți cere ceva de la o țară care își pierde și granițele și identitatea, și care și-a cedat toate resursele străinilor. Este momentul recuperării României din mâinile cotropitorilor! 34 de ani nemernicii de la conducerea României ne-au cedat suveranitatea, naționalitatea, independența, resursele, au alungat românii pentru ca această țară să fie ocupată de străini. 3 milioane de apartamente sunt construite în așteptarea ocupării lor de către evrei în România. Vom fi înlocuiți și aruncați la coșul de gunoi al istoriei. Mesajul meu către Israel este: VĂ RESPECTĂM DACĂ NE RESPECTAȚI! AICI ESTE ROMÂNIA! PE AICI NU SE TRECE!

De ce ar trebui să celebrez eu independența Israelului? De când Israelul este poporul ales, când Iisus a fost omorât de israeliți? Ce am eu de mulțumit statului Israel? Suntem noi cumva evrei? Nu avem nimic pentru a mulțumi acestei nații! Din contră, ei trebuie să ne mulțumească pentru că i-am salvat în  cel de-al doilea război mondial! Puterea din Israel ucide zi de zi palestinieni, copii, și evident au omorât și românii din Fâșia Gaza! Unde este premierul Ciolacu să salveze românii de acolo? Nu mai are camere de filmat pentru asta? ONU nu face nimic pentru readucerea păcii în această zonă și nicăieri în lume!

Dacă azi Israelul își arborează steagul său în țara noastră, mâine ne trezim cu maghiarii care vor arbora steagul Ungariei și al ținutului inexistent secuiesc în toată țara de 15 martie. 

Ceea ce se va întâmpla azi în Parlamentul României constituie actul de abdicare al statului român. Putea fi orice altă țară în locul Israelului, nu contează, actul de trădare al Parlamentului României, al conducerii României este unul abominabil și fără precedent în istoria universală.

Terenurile și casele fermierilor români care nu mai au bani să plătească ratele la bănci sunt achiziționate prin vânzare la licitația de executare de evrei, se construiesc cartiere întregi pentru evrei; odată arborat steagul altui stat pe teritoriul României, când vor ei, de ziua independenței acelui stat, înseamnă că au ocupat România. De ajuns că suntem ocupați militar de USA, condusă tot de khazari, prin amplasarea de baze militare americane și NATO pe tot teritoriul României, de ajuns tot. Până aici! Nu se mai poate!

România trebuie să iasă în stradă pentru a elibera țara asta! Toți suntem obligați să ne apărăm țara, să ne eliberăm! 

Ceea ce nu înțeleg cretinii din Parlament, dobitocii de la guvernare și idioții din servicii este că nu vor mai avea nici ei nimic! Absolut nimic! Îi vor deposeda de tot ce au, pentru că noul stat își aduce oamenii săi în România, nu îi păstrează pe cei care au trădat deja statul mamă pentru un pumn de galbeni! Nu vor mai avea nimic și nici fericiți nu vor fi! Dar nici România nu va mai exista dacă nu ne vom implica să ne salvăm nația și țara!

Poate această națiune să înțeleagă că este momentul reconstruirii statului român? Al recuperării lui din mâinile khazarilor și refacerii lui din temelii? Românii trebuie să se întoarcă acasă! Înțelegeți că s-a ajuns ca printr-o lege România să celebreze ziua independenței altui stat care ne-a ocupat fără război? Înțelegeți că Parlamentul legiferează împotriva națiunii române? Înțelegeți că Parlamentul României este al statului Israel? Înțelegeți că am fost trădați și predați altui stat fără război? 

ÎNVIAȚI ROMÂNI, CĂ AȚI MURIT DESTUL!

              Mihai Eminescu – Doina (varianta necenzurată)

De la Nistru pân’ la Tisa

Tot românul plânsu-mi-s-a,

Că nu mai poate străbate

De-atâta străinătate

Din Hotin și pân’ la Mare

Vin Muscalii de-a călare,

De la Mare la Hotin

Calea noastră ne-o ațin

Și Muscalii și Calmucii

Și nici Nistrul nu-i înneacă Săracă țară, săracă!

Din Boian la Cornu Luncii

Jidovește-nvață pruncii

Și sub mână de jidan

Sunt românii lui Ștefan.

Că-ndărăt tot dă ca racul

Fără tihnă-i masa lui

Și-i străin în țara lui.

Din Brașov pân’la Abrud

Vai ce văd și ce aud

Stăpânind ungurul crud

Iar din Olt până la Cris

Nu mai este luminiș

De greul suspinelor

De umbra străinilor,

De nu mai știi ce te-ai face

Sărace român, sărace!

De la Turnu-n Dorohoi

Curg dușmanii în puhoi

Și s-așează pe la noi;

Și cum vin cu drum de fier

Toate cântecele pier

Zboară paserile toate

De neagra străinătate

Numai umbra spinului

La ușa creștinului

Codrul geme și se pleacă

Și izvoarele îi seacă

Săracă țară, săracă!

Cine ne-a adus jidanii

Nu mai vază zi cu anii

Și să-i scoată ochii corbii

Să ramâie-n drum ca orbii

Cine ne-a adus pe greci

N-ar mai putrezi în veci

Cine ne-a adus Muscalii

Prăpădi-i-ar focul jalei

Să-l arză, să-l dogorească

Neamul să i-l prăpădească,

Iar cine mi-a fost mișel

Seca-i-ar inima-n el,

Cum dușmanii mi te seacă Săracă țară, săracă! Ștefane, Măria ta,

Lasă Putna, nu mai sta,

Las’ arhimandritului

Toată grija schitului,

Lasă grija gropilor

Dă-o-n seama popilor

La metanii să tot bată,

Ziua toată, noaptea toată,

Să se-ndure Dumnezeu

Ca să-ţi mântui neamul tău…

Tu te-nalță din mormânt

Să te-aud din corn cântând

Și Moldova adunând

Adunându-ți flamurile

Să se mire neamurile;

De-i suna din corn o dată

Ai s-aduni Moldova toată

De-i suna de două ori

Vin și codri-n ajutor;

De-i suna a treia oară

Toți dușmanii or să piară

Dați în seama ciorilor

Ș-a spânzurătorilor.

Ștefane, Măria Ta,

Lasă Putna, nu mai sta

Că te-așteaptă litvele

Să le zboare tigvele

Să le spui molitvele

Pe câți pari, pe câți fuștei

Căpătani de grecotei

Grecoteii și străinii

Mânca-le-ar inima câinii

Mânca-le-ar țara pustia

Și neamul nemernicia

Cum te pradă, cum te seacă

Săracă țară, săracă!

Declaraţie politică în Senatul României

14 Mai 2024

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate