Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Comunicat de presa al Partidului S.O.S. ROMANIA – cu privire la refuzul Schengen

by S.O.S. România
1,2K Vizualizări

COMUNICAT AL PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA

CU PRIVIRE LA ACTUL DE TRĂDARE SĂVÂRȘIT DE CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ PENTRU ADERAREA LA SPAȚIUL SCHENGEN ȘI COMPORTAMENTUL DISCRIMINATORIU ȘI DEGRADANT LA ADRESA ROMÂNIEI AL UNIUNII EUROPENE, ȘI ÎN SPECIAL AL AUSTRIEI ȘI OLANDEI CARE AU VOTAT ÎMPOTRIVĂ

          De 16 ani de când suntem în U.E. și ar fi trebuit să fim și în eterna ”Cale a șantajului politic European”: Schengen, nu auzim decât condiții impuse României, condiții pe care niciuna dintre țările dezvoltate occidentale europene nu a fost nevoită să le îndeplinească și pe care nu le respectă.

          Schengen nu este un cadou sau un privilegiu, ci UN DREPT AL TUTUROR STATELOR EUROPENE, care este interzis României și poporului român, pentru că este folosit ca obiect de șantaj pentru obținerea de avantaje economice și politice pentru statele membre europene, dar și ale altor continente. În acest context este condamnabil comportamentul partidelor politice care s-au succedat în Parlamentul  României și la Guvernare, precum și al Președinților României care au acționat ca niște trădători și au acceptat devalizarea economiei naționale, înstrăinarea resurselor, emigrarea românilor și tratamentul de sclavi ai Europei. Acești reprezentanți ai poporului român nu sunt altceva decât călăii națiunii române, asasinii economici ai României și cei care s-au prezentat în fața Marilor puteri europene, dar și mondiale, în poziția ”Ghiocelul” și au vândut România și poporul român pentru avantaje proprii și pentru că nu sunt decât niște veritabile amoebe fără pic de dragoste și respect față de o națiune care i-a trimis la conducerea țării noastre pentru a-și exercita suveranitatea, interesele națiunii române și a Statului Român.

          Având în vedere că de 16 ani nu suntem primiți în Schengen, dar suntem folosiți ca sclavi și umiliți, Partidul S.O.S. România consideră că aderarea la Spațiul Schengen nu este o prioritate a României, ci un drept care ni s-a luat, precum și faptul că ar trebui inițiat un Referendum pentru a consulta poporul român dacă mai dorește să fie stat membru UE sau ar trebui demarată procedura de RO-EXIT.

          În plus, este imperios necesar ca toate firmele olandeze și austriece să fie supuse boicotului național român, precum și excluderii acestora din spațiul românesc. Partidul S.O.S. România solicită Parlamentului României – Camerei Deputaților să voteze și să aprobe inițiativa legislativă a Doamnei Senator Diana Iovanovici -Șoșoacă PLX 236/2022, privind abrogarea Legii nr. 555/2004 privind unele măsuri pentru privatizarea SN a Petrolului – PETROM – SA București, prin care PETROM VA REVENI ÎN PATRIMONIUL STATULUI ROMÂN. Este obligatoriu ca toate resursele României care au fost date ilegal statelor europene, dar și altor state, să revină în patrimoniul României și al poporului român, conform art. 136 Constituția României.

          Partidul S.O.S ROMÂNIA solicită DEMISIA PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI – KLAUS WERNER JOHANNIS, A PREȘEDINȚILOR CELOR DOUĂ CAMERE ALE PARLAMENTULUI: MARCEL CIOLACU, ALINA GORGHIU (care deține ilegal funcția de Președinte al Senatului, având în vedere că nu a fost aleasă), a Ministrului Afacerilor Externe: BOGDAN AURESCU, demisia din Parlamentul României a tuturor partidelor parlamentare, a Ministrului Energiei: VIRGIL POPESCU, DEMISIA ÎNTREGULUI GUVERN ROMÂN, având în vedere actele de Înaltă Trădare și subminare a economiei naționale săvârșite de aceștia împotriva României și poporului român.

          Solicităm Parchetului General anchetarea tuturor faptelor de corupție, șantaj, subminare economică, înaltă trădare ale oficialilor români, dar și ale societăților și reprezentanților străini care au activat și activează pe teritoriul țării, implicați în șantajul și escrocheriile cu privire la aderarea României la UE, spațiul Schengen și devalizarea economică a țării.

PREȘEDINTE

DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate