Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, iunie 13, 2024

Comunicat de presă: Pentru partidul S.O.S. România, suveranitate națională înseamnă suveranitate economică!

by S.O.S. România
1,5K Vizualizări

Comunicat de presă

Pentru partidul S.O.S. România, suveranitate națională înseamnă suveranitate economică!

Partidul S.O.S. ROMÂNIA militează pentru refacerea demnității și suveranității naționale. Conceptul de suveranitate națională reprezintă dreptul oricărei națiuni la autodeterminare, libertatea ei de a-și alege organizarea juridică de stat și tipul relațiilor cu alte națiuni. Suveranitatea națională este un principiu democratic realizat prin conștientizarea de către națiune a intereselor sale vitale.

Suveranitatea națională rămâne doar un enunț dacă nu este completată cu suveranitatea economică. Organele reprezentative ale României, parlamentul, guvernul și justiția sunt obligate să exercite acest tip de suveranitate națională, cea economică. Prin legislația făurită de parlament, aplicată de guvern și interpretată de justiție în instanțele judecătorești, suveranitatea economică a poporului trebuie înfăptuită și respectată. Din aceste motive, partidul S.O.S. ROMÂNIA va lua următoarele măsuri atunci când va ajunge la guvernare:

1. Recăpătarea controlului asupra companiilor ce produc și distribuie energie electrică și gaze naturale și a celor care produc și distribuie carburanți. Nu prin naționalizare de tip comunist, ci printr-o metodă democratică așa cum au procedat deja țări precum Germania, Franța, Italia. Astfel, vom promova o legislație care să țină cont de interesele vitale ale României. Legile vor impune taxe mărite pentru exploatare, cote fixe de producție, cote fixe de vânzare către România și prețuri maximale la consumator. Toate acestea vor duce la scăderea prețurilor la energie electrică, gaze naturale și carburanți, atât la consumatorii casnici cât și la agenții economici.

2. Încurajarea și protejarea capitalului românesc, în special a micilor producători de bunuri și servicii. Legislația ce va fi implementată va viza reducerea masivă a controalelor instituțiilor de stat, eliminarea oricăror plăți inutile către stat și simplificarea totală a documentelor necesare pentru activitatea productivă. Inclusiv a multitudinii de taxe și autorizații de mediu!

3. Înființarea prin lege a unor mari unități de comerț cu amănuntul cu capital românesc unde se vor comercializa produse MADE IN ROMANIA. Aceste societăți pe acțiuni vor fi realizate prin investiții de la bugetul de stat, urmând ca ulterior acțiunile acestora să fie vândute către cetățenii români prin bursă.

Prin aceste măsuri, economia națională și nivelul de trai al cetățenilor vor crește, iar suveranitatea națională va proteja cu adevărat interesele vitale ale românilor.

Senator Diana Iovanovici Șoșoacă,

Președintele partidului S.O.S. România

Comunicat de presă: Pentru partidul S.O.S. România, suveranitate națională înseamnă suveranitate economică!
Comunicat de presă: Pentru partidul S.O.S. România, suveranitate națională înseamnă suveranitate economică!

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate