vineri, februarie 23, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
vineri, februarie 23, 2024
vineri, februarie 23, 2024

COMUNICAT AL COMITETULUI NAȚIONAL AL PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA

by S.O.S. România
2,5K Vizualizări

Văzând comunicatul de presă transmis de către un grup de foști membri ai Partidului S.O.S România în data de 6 ianuarie 2023, pe canalul media “Știri pe Surse”, considerăm acest gest ca fiind o altă încercare nereușită a unora de a dezbina și a aduce prejudicii de imagine Partidului S.O.S. România, partid al cărui crez și demers politic devine pe zi ce trece mai cunoscut și mai îndrăgit de poporul român, fapt ce atrage astfel de acțiuni dușmănoase.

În Sfânta Zi de Bobotează, o zi mare pentru toți creștinii, aceștia au acționat printr-un comunicat de presă calomniator, și iată că, pentru a distrage atenția de la sărbătoarea noastră creștină, aceștia repetă hipnotic scenariul din ziua de 6 decembrie 2022, ziua Sfântului Nicolae, o altă sărbătoare importantă pentru creștini, unde și atunci, ca și acum, au manifestat un dispreț vizibil față de poporul român și față de valorile lui creștine, lansând atacuri la adresa partidului S.O.S. România, un partid creștin și iubitor de Dumnezeu. Manifestarea acțiunilor de vrajbă, clevetire și dispreț nu au ce caută în inima unui creștin, iar aceștia, deși poartă crucea lui Hristos pe piept, nu sunt creștini, ci niște prigonitori ai credinței noastre strămoșești. Toate aceste acțiuni de ură împotriva Partidului SOS România fac din acesta un partid martirizat pentru lupta sa în păstrarea valorilor creștine.

Trebuie evidențiat faptul că, în urmă cu o zi, în data de 05 ianuarie 2023, s-a constituit ședința Consiliului Național al Partidului S.O.S România, în cadrul căreia s-a discutat și votat, printre altele, și necesitatea demarării unor proceduri legale, respectiv, întocmirea unor sesizări penale împotriva unor membrii pentru acțiuni considerate nedemne față de partid și ceilalți membrii ai acestuia. Printre cei vizați se aflau și unii dintre membrii demisionari.

Dincolo de împrejurarea că niciunul dintre membrii demisionari nu s-a remarcat prin acte politice relevante, cunoscute publicului larg, ei ar fi trebuit să știe faptul că într-o organizație, mai ales într-una politică, cauza și ideologia primează și nu există loc pentru manifestarea mândriei de sine și nici loc pentru slăbiciuni și temeri. O mândrie vădită, situată în afara a ceea ce este creștinește, vine și accentuează faptul că demisionarii nu vor să rămână în umbră și că lumea trebuie să audă de ei și despre calificările lor în societate, că altfel, nu se explică de ce au simțit nevoia să își etaleze public pozițiile sociale. Apoi, teama unor repercusiuni legale a arătat nevoia acestora de a justifica publicului o anume cauză pentru care nu mai fac parte din acest partid.

Este regretabil că aceștia au înțeles în mod greșit faptul că pozițiile de conducere ocupate într-o formațiune politică nu conferă titularilor dreptul să le folosească în interes propriu și prin interes propriu ne referim inclusiv și la acela de a obține faima și notorietatea personală.

Drumul politic este un drum anevoios, iar cauza nu trebuie să dispară niciodată din mintea liderului. Partidul SOS România are nevoie de lideri, de oameni care pot iubi și urma o cauza dincolo de orice deznădejde. “Conform unui principiu recunoscut, trebuie să știi să te supui ca să fii în măsură să comanzi cum se cuvine”, după vorbele marele filosof Aristotel.
07.01.2023

Descarca comunicatul

S-ar putea să vă intereseze

EXTERN

Comunicate de presă

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate