Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, iunie 13, 2024

S.O.S. ROMÂNIA nu va accepta: oportuniști, membri ai unor societăți secrete și pe cei care au făcut poliție politică

by S.O.S. România
501 Vizualizări

Partidul S.O.S. ROMÂNIA vine cu un nou comunicat de presa: Partidul S.O.S. ROMÂNIA nu va accepta în rândurile sale oportuniști, membri ai unor societăți secrete și pe cei care au făcut poliție politică.

Redam comunicatul integral mai jos:

“Vă informăm că Partidul S.O.S. ROMÂNIA este un partid al cetățenilor români care au convingeri democratice și militează pentru afirmarea lor. El este deschis tuturor celor care își asigură mijoacele de trai prin muncă cinstită, performanță și creativitate – muncitori, țărani, intreprinzători, intelectuali, funcționari, studenți, elevi, liberi profesioniști, pensionari, etc. – fără deosebire de sex, vârstă, naționalitate, convingeri religioase sau status social.

Totodată, Partidul S.O.S.ROMÂNIA nu va accepta în rândurile sale persoanele oportuniste, care vin pentru funcții, membri ai unor societăți secrete sau pe cei care au practicat, într-un anumit moment al vieții lor, poliția politică.

Deasemeni, dorim să se știe că întreaga conducere și toți președinții filialelor Partidului S.O.S.ROMÂNIA sunt oameni integri, curajoși și iubitori de România, care nu vor accepta “racolări”, intimidări sau protocoale de colaborare ascunse, la nivel local, în interese politice meschine.

Conform principiilor noastre, Partidul S.O.S.ROMÂNIA acționează pentru solidaritatea umană, garantarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului, respectă libertatea de conștiință, dreptul la identitate culturală și religioasă, respingând orice manifestare de exclusivism, sovinism, antisemitism, totalitarism sau alte forme de extremism.

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. România

02.09.2022″

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate