joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Asociația Cataleya / Yris împreună cu Mihai Căldăraru, Directorul Direcției Generale de Asistență Socială România- au fost la Clinica INFOSAN pentru consult de specialitate cu o fetiță nevăzătoare

by S.O.S. România
368 Vizualizări

Asociația Cataleya / Yris împreună cu Mihai Căldăraru au fost cu o fetiță nevăzătoare din Vâlcea , la Clinica INFOSAN București , pentru consult de specialitate. Cazul Elenei a fost susținut prin implicarea INFOSAN, a doamnei doctor Andreea Ciubotaru . Elena este cazul social de suflet al Asociației Cataleya / Yris , iar Mihai Căldăraru împreună cu Asociația Cataleya / Yris , o sprijină pe Elena prin servicii sociale, servicii de informare și consiliere, servicii de accesibilitate, servicii educaționale ( prin facilitarea cursurilor Școlii de Nevăzători din București). Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă. Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului. 

„Pentru o zi, poţi fi îngerul lor. O zi obişnuită, nu cea de Paşte sau de Crăciun când ne aducem aminte unii dintre noi că trebuie să fim mai buni. Părăsiţi de propriile familii şi abandonaţi de societate într-un cadru rece, instituţionalizat, au nevoie de tine să simtă că nu au fost uitaţi. Fă o prăjitură sau o plăcintă şi du-o la o casă de copii sau la un azil de bătrâni, strânge jucăriile cu care copilul tău nu se mai joacă şi donează-le unor copii instituţionalizaţi, cumpăra o duzină de andrele şi mohair şi du-le bătrânelor de la căminul din apropierea locuinţei tale, sau fă orice altceva crezi că le-ar bucura, măcar puţin, sufletele însingurate. Îţi garantez că bucuria ta va fi cel puţin comparabilă cu a lor”, ne transmite Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială România.

Mihai Căldăraru, Director General  Direcția Generală de Asistență Socială România a anunțat „că bătrânii și copii aflați în dificultate, persoanele cu dizabilități pot suna la numărul de telefon 0739.377.777, atunci când au nevoie de ajutor”.

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate