Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Comunicat de presă: Un dezvoltator imobiliar controversat din Iași, Ciprian Hulub, a tras cu pistolul spre secretarul Organizației Municipale Iași, a Partidului S.O.S. România

by S.O.S. România
745 Vizualizări

În data de 05 februarie 2023, în jurul orelor 21.00, un dezvoltator imobiliar controversat din Iași, Ciprian Hulub, a tras cu pistolul spre secretarul Organizației Municipale Iași, a Partidului S.O.S. România. Domnul Hulub s-a apropiat, la adăpostul întunericului, de gardul locuinței acestuia și a tras peste gard, înspre secretar, un foc de armă, în intenția de a-l împușca în cap, de la o distanță mică. Doar prezența de spirit și norocul l-au salvat pe secretarul Partidului S.O.S. România din Iași, aflat în acel moment în apropierea gardului, de o tragedie. La fața locului a sosit un echipaj de poliție, care l-a reținut pe suspect și l-a dus la secția de poliție. Atacul se prezintă ca o tentativă de omor întreprinsă împotriva unei persoane expuse politic, ceea ce agravează și mai mult cazul.

Partidul S.O.S. România consideră că acest fapt este un atac direct, în stil mafiot, împotriva sa, a membrilor săi și solicită tuturor autorităților statului român să intervină pentru anchetarea corectă a situației și pedepsirea făptuitorilor.

Partidul S.O.S. România își arată îngrijorarea în fața acestei situații, pe care o consideră incalificabilă, purtând toată simbolistica unui avertisment împotriva doamnei senator Diana-Iovanovici Șoșoacă, care, se pare că a deranjat, prin sesizarea justiției și plângeri penale adresate autorităților în cazurile de încălcări ale legii practicate de clanuri mafiote imobiliare din județul Iași

Dată fiind această situație, Partidul S.O.S. România face un apel către toți românii, care iubesc această țară și își doresc un viitor mai bun pentru ea, să vină alături de Partidul S.O.S. România pentru a destructura acest sistem mafiot, care ne-a cuprins toate instituțiile, ca o caracatiță, jefuind-o și umilind-o în fiecare zi.

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. ROMÂNIA
06.02.2023

Descarca Comunicatul

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate