Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, iunie 13, 2024

LUMINA TORȚELOR – O noapte de recunoștință în Piața Universității

by S.O.S. România
979 Vizualizări

Miercuri seară, 20 decembrie, membri și simpatizanți ai Partidului S.O.S. România, veniți din toată țara, au ridicat făcliile și au ținut un moment de reculegere la Monumentul Eroilor din Piața Universității, în amintirea acelora care, în decembrie 1989, au ieșit cu piepturile goale, să dărâme un regim asupritor și să alunge un dictator. 

Doamna senator și președinte al Partidului SO.S. România a ținut un discurs în care amintește că: „Trebuie să vorbim un pic de faptul că, într-adevăr, [în decembrie 1989] fost o Revoluție pentru oamenii care au murit cu piepturile goale, cu mâinile goale, luptându-se cu un regim.

În schimb, a fost o lovitură de stat pentru cei care l-au atacat pe Ceaușescu. Din păcate, Ceaușescu a fost trădat inclusiv de serviciile secrete.

Flacăra aceasta vie înseamnă amintirea lor. Înseamnă că spiritul lor, lupta lor, nu a murit și nu o să moară niciodată! Pentru că ei au murit ca noi să avem libertate: libertate de exprimare, libertate politică, libertate pentru a nu mai fi săraci, pentru a nu mai avea copii vânduți, pentru a avea România toată acasă, bogată și pentru a nu mai avea o României distrusă, ca acum!

De aceea este obligatoriu să ne trezim cu toții! Ne asumăm greșelile, suntem oameni. Nu vă mai gândiți la perfecțiune! Suntem oameni! Intenția contează. Intenția să fie bună, pentru că ea face diferența între virtute și păcat. Dumnezeu este singurul perfect. Noi tindem spre perfecțiune

Și dacă noi ne oprim, atunci cine? Și dacă nu acum, atunci când? Și dacă nu așa, atunci cum?”


Biroul de presă al Partidului S.O.S România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate