Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

COMUNICAT PROTEST AL PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA DUPA DISCURSUL ANTIROMANESC, IREDENTIST, INSULTATOR SI SECESIONIST AL U.D.M.R

by S.O.S. România
464 Vizualizări

COMUNICAT PROTEST AL PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA FATA DE DISCURUL ANTIROMANESC, IREDENTIST, INSULTATOR SI SECESIONIST AL U.D.M.R CU OCAZIA SEDINTEI SOLEMNE A CAMERELOR REUNITE ALE PARLAMENTULUI PENTRU ANIVERSAREA ZILEI NATIONALE A ROMANIEI TINUTA LA DATA DE 28.11.2022

Partidul S.OS. ROMÂNIA isi exprima profunda indignare si dezaprobare fata de discursul reprezentantului U.D.M.R.din Camera Deputatilor care a adus o grava ofensa Zilei Unitatii Românilor – 1 Decembrie, Ziua formarii României Mari, prin afirmatiile iredentiste si antiromânesti care au jignit o natiune intreaga si au fost de natura a aduce atingere integritaii teritoriale si suveranitatii Romaniei si a poporului roman.

Solicitam ca U.D.M.R. sa ia pozitie faa de aceasta atitudine inacceptabila a reprezentantului lor si sa isi ceara scuze publice fata de poporul roman care i-a acceptat cu dragoste frateasca, precum si fata de România, Tara-Mama care le-a oferit inclusiv posibilitatea accederii in Parlamentul României, precum le-a respectat toate drepturile aferente minoritatilor, si chiar mai mult decat atat, implicându-i in procesul de guvernare continuu dupa momentul 1989.

In cazul in care U.D.M.R. nu intelege sa isi revizuiasca atitudinea si sa isi retraga, cu scuzele de rigoare, discursul antiromânese mentionat, solicitam scoaterea acestuia de la guvernare, precum si scoaterea acestuia in afara legii, pentru infractiunea de inalta Tradare, ca urmare a neumaratelor derapaje de la ordinea de drept si constitutionala a României, culminand cu discursul insultator mentionat.

28.11.2022
PRESEDINTE DIANA IOVANOVICI-SOSOACA

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate