Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

La Mulți Ani de Sfântul Andrei!

by S.O.S. România
464 Vizualizări

La data de 30 Noiembrie, toată creștinătatea îl sărbătorește pe Sf. Andrei și mai cu seamă îl cinstim noi, românii, pentru că El este protectorul neamului românesc.

Sfântul Andrei, cel mai tânăr mucenic care l-a urmat pe Iisus Hristos peste tot, a fost de altfel și martor la botezul Său în apa Iordanului, auzindu-l pe Sf. Ioan spunând: “Iată mielul lui Dumnezeu, cel ce ridică păcatul lumii!” El este numit “Cel Dintâi Chemat” pentru că a fost cu Iisus încă de la început.

Sfântul Andrei a început să predice Evanghelia în Asia Mică de unde a venit pe țărmul Pontului Euxin și i-a creștinat pe strămoșii noștri, geto-daci.

Astăzi, cu ocazia acestei sărbători naționale creștine, membrii Partidului S.O.S. ROMÂNIA din toată țara, ne vom afla la Peștera Sfântului Andrei spre a-i aduce cinstire și a ne ruga pentru binecuvântarea națiunii române și ajutor pentru ca România să-și recapete statutul de țară demnă, suverană, prosperă, cu mare credință în Dumnezeu.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA urează un sincer La Mulți Ani binecuvântați tuturor ce îi poartă numele Sfântului Andrei, cel ce ne-a creștinat!

Partidul S.O.S. ROMÂNIA

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate