Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, STRĂJERUL SUVERANITĂȚII ROMÂNIEI, OPREȘTE VÂNZAREA ARDEALULUI CĂTRE UNGURI

by S.O.S. România
1,9K Vizualizări

Jocul perfid și lovitura de stat orchestrate de UDMR, cu sprijinul PSD și susținute de PNL, USR și AUR, terminate, încă din fașă, de cel mai puternic om politic al momentului, singurul, Diana Iovanovici Șoșoacă, care oprește trădătorii de neam și țară să înstrăineze Ardealul.

Să le spunem secuilor că nu sunt maghiari, au fost maghiarizați. Secuiul nu are nicio legătură cu maghiarul…. Se deschide posibilitatea de a schimba Constituția României pentru a regionaliza România, dar nu pe criterii etnice. Înseamnă ca va trebui să schimbați și acele articole care nu pot face obiectul revizuirii. Știți cum se face acest lucru? Că tot suntem în Decembrie… Prin lovitură de stat! Pentru că altfel nu ai cum să schimbi această Constituție. ”, a afirmat Diana Iovanovici Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

România este a românilor! Așa a fost mereu, așa va rămâne! Ținutul Secuiesc nu există!

România a fost jucată la masa de poker a politicii românești, o cacealma dezvoltată la ordinul unor europeni globaliști pentru regionalizarea și sfârtecarea României.

Pentru asta am deranjat românii de Crăciun și le-am stricat sărbătorile?”, i-a întrebat Diana Iovanovici Șoșoacă pe liderii PSD.

Constituția României a fost călcată în picioare! UDMR, PSD, PNL, USR și AUR au încălcat, grobian, suveranitatea statului român! Acest proiect de lege nu trebuia nici măcar să ia formă, darămite să fie supus votului! Când îți iubești țara, așa cum te bați cu pumnul în piept tu, PSD, PNL, USR, AUR, nu permiți niciunui politican să-ți distrugă demnitatea națională, indiferent de jocurile politice murdare pe care le fac. PUNCT.

Diana Iovanovici Șoșoacă a votat pentru raportul de respingere al inițiativei legislative care, pur și simplu, vindea ungurilor Ardealul. „Puneți-i pe secui să învețe istoria adevărată pentru că habar nu au cine sunt și e păcat.”, a declarat senatorul României.

Treziți-vă români! UDMR a atacat în mod grav statul de drept! UDMR a incitat la lovitură de stat!

Dacă o femeie, o mamă și cel mai puternic om politic al momentului a reușit să oprească vânzarea, pe sub mână, a Ardealului, de una singură, imaginați-vă ce putem face împreună. România va renaște din propria-i cenușă. Cu credință în Dumnezeu și dragoste de aproape, noi, toți, cu Diana Iovanovici Șoșoacă, în fruntea noastră, vom reda România românilor.

Biroul de presă al Partidului S.O.S. România

Data: 30.12.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate