joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Senator Diana Iovanovici Sosoaca si Luis Lazarus, in audienta la SRI

by S.O.S. România
748 Vizualizări

Doamna senator Diana Sosoaca, impreuna cu Luis Lazarus, au mers ieri dimineata, 13.09.2022, la sediul SRI. Acestia au cerut o audienta la Eduard Helvig, seful Serviciului Roman de Informatii. Videoclipul integral poate fi vizualizat la finalul articolului.

Deja din momentul in care acestia au ajuns in fata sediului SRI, in timp ce transmiteau live, cateva persoane, posibil angajati SRI, sau nu, imbracate in mascote sau cu masti pe fata, si-au inceput pelerinajul prin fata sediului, dupa cum se poate observa in pozele de mai jos.

Desi Diana Sosoaca, presedintele partidului SOS ROMANIA a mentionat ca are anumite secrete de stat de discutat, iar Luis Lazarus era cel putin curios “de ce il urmareste Simion” pe el si pe Ninel Peia, acestia nu au reusit sa discute cu seful SRI, ci doar cu doi reprezentanti ai biroului de comunicare.

Dupa cum relateaza doamna senator, acestora le-au fost aduse la cunostinta anumite instigari la segregare interetnica, mai ales in ceea ce priveste Transilvania, inclusiv existenta unui site in acest moment in Romania, in care se cere ruperea Romaniei prin independenta Transilvaniei, fapt care poate fi catalogat chiar si ca o lovitura de stat, asupra careia SRI ar trebui sa intervina.

Screenshot https://transylvania2022.eu/ro

“Omul, cât trăiește, învață!” ar trebui sa fie pilda doamnei senator pentru actualul presedinte, intrucat aceasta, reamintind de vizita presedintelui Ungariei in Romania, Katalin Novák, personal ar fi invitat-o la o cafea la Cotroceni, din momentul in care ne-a trecut granita, evitand astfel momentele de segregare interetnica acceptate de presedintele roman actual. Din acel moment vizita acesteia ar fi devenit oficiala in Romania.

Doamna senator a solicitat ca SRI sa intervina imediat pentru a contracara orice miscare segregationista si de instigare a urii intre romani si maghiari.”

Al doilea aspect pe care aceasta l-a adus in atentia oficialilor SRI a fost legat de privatizarea Mintia. Le-a transmis ca de 1 an de zile se stia de privatizarea Mintia, i-a intrebat de ce nu au intervenit, mai ales ca din informatiile doamnei senator, sunt multi cunoscuti ai SRI care sunt implicati in aceasta privatizare. Astfel, doamna senator le-a solicitat sa intervina, dar personalul in cauza s-a abtinut, si a raspuns ca poate actiona doar “in limita legii”.

mintia, PANEM ET CIRCENSES, un articol de Diana Iovanovici-Șoșoacă
Citeste aici articolul complet: PANEM ET CIRCENSES, un articol de Diana Iovanovici-Șoșoacă.PANEM ET CIRCENSES, un articol de Diana Iovanovici-Șoșoacă.

In final, legat de toate companiile statului privatizate, doamna senator, presedinte al SOS ROMANIA, le-a transmis ca “stiti foarte bine, ca daca ajung la guvernare, intr-un minut le pot trece in proprietatea statului”, lucru care a fost confirmat de catre cei doi reprezentanti, dupa cum relateaza Diana Sosoaca.

“Stiti foarte bine ca tot ceea ce tine de independenta energetica tine de siguranta statului, si voi aveti obligatia sa va implicati!”

Despre trupele paramilitare din Transilvania

“Apropo, stiti ca in Transilvania exista trupe paramilitare maghiare? Exista trupe paramilitare maghiare care se antreneaza. Mai mult decat atat sunt acele grupuri gen, cum aveau legionarii, de paza in interiorul localitatilor! Ce face SRI-ul cu privire la aceste lucruri?” a transmis aceasta.

“Daca vedeti ca un parlamentar incearca sa ajute siguranta nationala, poporul roman, nu ar trebui sa veniti in intampinarea lui?

Eu nu am sa vreau sa fiu agenta SRI domnilor, ca n-am sa fiu in veci!

Dar ar trebui sa conlucrati cu noi astia care mai luptam pentru Romania si poporul roman!”

In final, cea mai importanta relatare facuta de doamna senator Diana Sosoaca a fost despre cele 4 harti facute special pentru dezintegrarea Romaniei, care i-au fost transmise si pe care le va depune la SRI. In acestea exista inclusiv discutii ca Banatul sa treaca la sarbi, partea de sus sa se duca catre unguri, sudul sa se duca catre bulgari, iar o mare parte din Ucraina si din Romania catre Federatia Rusa.

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate