Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

”Lăsați tot! Ne apucăm de Diana!”

by S.O.S. România
738 Vizualizări

Liniștea tradițională a manevrelor dinainte de alegeri a fost tulburată de niște cifre care au zguduit întregul sistem politic. Mișcările de culise și traversările de stradă, între sediile partidelor, ale combinatorilor electorali, au fost brusc scurtcircuitate.    

Diana Iovanovici-Șoșoacă și al său partid, S.O.S România, au bulversat toate sondajele, atenție! …comandate de liderii politici combinatori, cu institutele sociologice și concernele lor de presă. Începând cu sondajele care plasează tânărul partid în zona intrării relaxate în Parlament și continuând cu scorurile uriașe ale Dianei Iovanovici-Șoșoacă, mai ales în privința popularității. E sus, cu mult înaintea combinatorilor șefi care investesc sute de mii, milioane de euro în campanii de imagine. În sondajele lor, nu ale ei! 

Cum a fost posibil așa ceva? 

Mai întâi, în context intern, Diana Iovanovici-Șoșoacă e SINGURA care are legătură cu realitatea omului de rând, cu problemele lui și temele care îl interesează. Dar nu  în sensul în care enumeră aceste teme, ci le preia, poziționându-le, din postura de parlamentar sau șef de partid, în zona concretă de rezolvare. A se vedea miile de audiențe acordate, interpelările parlamentare săptămânale, sesizările transmise diverselor organisme interne și internaționale. Din punct de vedere al interpelărilor și inițiativelor parlamentare, sunt demnitari cu zeci de ani de mandat care nu au atins un sfert din munca Dianei Iovanovici-Șoșoacă. Asta în timp ce combinatorii vin de maximum două ori pe săptămână la serviciu, plictisiți de bani și privilegii. 

Aceste chestiuni, ca și vizitele ei continue prin țară, în România adevărată, nu cea închipuită din statisticile combinatorilor, au început să contureze în mintea românului de rând speranța că există cineva care chiar îl ascultă, îl înțelege, îi duce mai departe solicitările, îi respectă valorile și credința. 

Românul de rând care a văzut că aceia în care își pusese nădejde înainte i-au traficat votul și l-au transformat în combinații proprii. Românul de rând care ar vrea să revină în țară sau să poată trăi decent în țară. Dar, ce să vezi? Băieții îmbrăcați în sumane și cu steaguri tricolore, care plecaseră de la el cu promisiunea că nu vor face ca precedenții, și-au tras costume scumpe și umblă prin limuzine,  își verifică agenda cu secretare și nu mai au nici macar minute, secunde, pentru el, românul simplu. 

Sunt prinși în combinațiile cu ceilalți, care, ani de zile au vorbit despre România socială,dând din mâini cu ceasuri de aur și care acum i-au învățat și pe foștii băieți în sumane cum se fac combinațiile. 

Românul de rând a văzut-o pe Diana Iovanovici-Șoșoacă luându-i apărarea când combinatorii încercau să îl ucidă în pandemie.  A văzut-o înfruntându-l pe Zelenski, când venise la combinatori, să se afirme în Parlamentul României. A văzut-o cum își dorește ca România să nu mai fie umilită în afara granițelor și să fie partener de mâna a doua pentru marile puteri. 

Și atunci, în timp ce combinatorii ”combinau”, siguri de succesul lor, românul de rând a mers după singurul care îi dădea importanță: S.O.S. România. Și-a suflecat mânecile și a început să muncească lângă Diana. Totul a început să prindă contur și să crească. 

Până în ziua în care sondajele combinatorilor le-au explodat în față și atunci toată lumea a înghețat. S-au uitat pe sondaje o dată, de două ori. Au zis întâi că sunt eronate. Ce să vezi? Și sondajele celorlalți combinatori spuneau la fel: S.O.S. România, creștere accelerată fără precedent în istoria postdecembristă, Diana Iovanovici-Șoșoacă, poziții fără precedent pentru o femeie, în sondaje. 

Și atunci s-a dat alarma: ”Opriți-vă! Ne ocupăm de Diana!”. 

De aceea Diana nu mai e lăsată să vorbească în Parlament. 

De aceea Dianei i se ”dedică”, la comandă, articole, fake news-uri. 

De aceea Dianei îi e amenințată familia. 

De aceea Diana a ajuns subiect principal la televiziuni care spumegă contra sa. 

Pentru că nu s-a așteptat nimeni ca patriotismul și tenacitatea ei să fie observate. 

Pentru că s-au crescut pe veci stăpâni. 

Diana și S.O.S. merg înainte, răstoarnă statistici și cresc rândurile celor care s-au săturat de combinatori. 

Pentru o Românie suverană și independentă!

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate