joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

MIHAI EMINESCU – ULTIMA REDUTĂ ÎN CALEA DISTRUGERII NEAMULUI ROMÂNESC

by S.O.S. România
941 Vizualizări

Din inițiativa senatorului Diana Iovanovici Șoșoacă, ziua de 15 ianuarie va fi marcată la Botoșani și Ipotești cu o manifestare care să amintească românilor că-i timpul să ne întoarcem la Mihai Eminescu.

Calea de a ieși la lumină, eliberându-ne de sub satanica dictatură instaurată la conducerea statului român, ne este arătată limpede de geniala opera eminesciană.

„Mi-l furară, Doamne, adineauri”, se plângea o altă conștiință națională, Grigore Vieru, dar, atâta cât mai suntem vii, cât în venele noastre mai curge sânge de român, cât timp inima ne mai bate în ritm românesc, avem dreptul și obligația să urmăm calea luminată de Mihai Eminescu. Acesta este, în esență, rostul manifestării noastre.

Ea va începe, în jurul orei 08.00, la Biserica Uspenia din Botoșani cu o depunere de coroană de flori la monumentul dedicat „românului absolut”, cum l-a numit Petre Țuțea pe Mihai Eminescu și unde a și fost el botezat, precum și participarea la sfânta liturghie.

Manifestarea va continua la Ipotești (ora 11.00), cu depunerea unei coroane de flori, vizitarea casei părintești a marelui poet și a complexului muzeal și un spectacol susținut de elevii Școlii gimnaziale din com. Havârna și voluntarii din Asociația Social-Creștină „Sfântul Ioan Iacob de la Crăiniceni”.

La ora 12.30, la pensiunea Boema din Botoșani (Cătămărăști-Deal), evenimentul continuă cu o conferință pentru evocarea dimensiunii naționale a întregii opere eminesciene. Oricine este bine venit la această manifestare de suflet, credință, conștiință și spirit românesc. Doamne ajută!

Invitați:
●❱Prof. Dr. Gică Manole
●❱Miron Manega, jurnalist, redactor-șef Certitudinea
●❱Prof. Mihai Vinereanu
●❱Maestrul Florin Zamfirescu
●❱ Prof. Dr. Alexandru Amititeloaie

●❱Transmisie directă NAȘUL TV

Prof. Dr. Alexandru Amititeloaie

Sfatul Înțelepților Partidul S.O.S România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate