Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Parlamentul României anulat. Președintele Johannis încalcă Constituția României și trimite soldați în Ucraina. Ne băgați în război?

by S.O.S. România
281 Vizualizări

La data de 27.02.2024 am formulat o interpelare intitulată ”Trimiterea de soldați în Ucraina. Începe războiul?” În răspunsurile MApN şi MAE la interpelarea mea, s-au menționat lucruri foarte grave, care denotă că am avut dreptate în lupta mea pentru pace, unică în politica românească, din câte se vede, și diligențele mele la nivel internațional pentru a obține PACEA.

În răspunsurile trimise de MApN și MAE cu privire la interpelarea mea privitoare la implicarea României în războiul din Ucraina se observă că MApN recunoaște că România a instruit piloți ucraineni începând cu 15 ianuarie 2024. Problema este că imediat după această dată, în Rusia au fost publicate știri despre faptul că avioane ucrainene decolate din România au fost implicate în război, ceea ce implică România în conflict. Deși opinia publică a reacționat în sensul de a nu ne implica într-un război care nu ne aparține, clasa politică românească de la conducere a sfidat voința poporului, iar președintele României a avut impertinența, sfidarea, aroganța, de a lua singur decizii cu privire la implicarea României în război. De abia după 2 luni, respectiv 5 luni de la decizii ce au dus la starea conflictuală armată din ce în ce mai presantă și care riscă să escaladeze într-un conflict mondial, a catadicsit și președinția României și Parlamentul să ne comunice nouă, parlamentarilor, despre cum au defilat trupe militare NATO, USA, UCRAINA prin România și despre antrenarea piloților ucraineni și provocarea Rusiei la un răspuns armat împotriva unui stat membru NATO. Or, așa ceva este nu numai neconstituțional, dar mai ales, ÎNALTĂ TRĂDARE! Cine este Johannis, să își permită să implice România și poporul român într-un război, doar pentru că este în avantajul USA? De când suntem sclavii Americii, domnule Johannis? De când ne-ați vândut ca pe niște sclavi? Cum vă permiteți să desfideți întreg Parlamentul României? De când cele două camere ale Parlamentului sunt doar informate, și cu atâta întârziere, de luni de zile, când normal Parlamentul decide? Parlamentul reprezintă SUVERANITATEA POPORULUI ROMÂN!  Conceptul acela de care voi ați vrut să scăpați și pe care l-ați călcat în picioare, pentru a anula independența și suveranitatea României, trădătorilor!

În urma răspunsurilor oficiale, nu pot decât să constat faptul că Federația Rusă nu dorește atacarea României şi a dat dovadă de răbdare în raport cu acțiunile întreprinse de statul român fără consultarea populației, acțiuni care pun în pericol siguranța și securitatea României, implicându-ne în război fără ca populația să fie măcar anunțată și să i se explice riscurile unor asemenea decizii. Însă, deja românii primesc ordine de chemare și, cu o nesimțire crasă, instituțiile statului român cheamă la ordin românii din diaspora să apere România, după ce au fost dați afară din țară, exilați, jigniți și aruncați în uitare, acum, deodată, statul român condus de niște trădători, își aduce brusc aminte că ar avea ceva carne de tun pentru interesele USA și Bruxellesului! LUAȚI ARMELE DE PE ROMÂNI!

Tot din răspunsul MApN se vede că România este sub coordonarea Statelor Unite ale Americii în demersurile pentru sprijinirea Ucrainei, ceea ce înseamnă că Armata Română este condusă în acest moment de SUA, un semn clar că ne-am pierdut suveranitatea. Odată ce armata română este condusă de o altă putere, iar pe teritoriul statului român sunt construite și se construiesc baze militare ale altui stat, denotă faptul că suntem sub ocupație. CHIAR TOT TIMPUL TREBUIE SĂ FIM SCLAVI? CHIAR NU PUTEM FI INDEPENDENȚI ȘI SUVERANI? AICI TREBUIE SĂ FIE NEUTRALITATE! ELVEȚIA SUD-ESTULUI EUROPEI, A BALCANILOR! GARANTUL PĂCII EUROPENE! NU NE BĂGAȚI ÎN RĂZBOI CĂ VEȚI AVEA DE-A FACE CU PUTEREA ACEEA NEVĂZUTĂ A POPORULUI ROMÂN!

Vom rămâne în această zonă singurii care mai vrem război, doar pentru că niște slugi trădătoare precum Klaus Werner Johannis, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană și sclavii de sub ei, au trădat România și poporul român, distrugându-ne într-un război care nu ne aparține! TRĂDĂTORILOR, NĂPÂRCILOR, LUAȚI GHEARELE DE PE ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN! AFARĂ CU TRUPELE STRĂINE DIN ȚARĂ! NU VREM BAZE MILITARE STRĂINE ÎN  ȚARA NOASTRĂ! AFARĂ CU TOȚI SOLDAȚII STRĂINI DIN ȚARĂ! ESTE DE AJUNS! PÂNĂ AICI! NE-AM SĂTURAT! NU VEȚI PUNE ÎN PERICOL ȚARA ASTA MINUNATĂ ȘI ACEST POPOR ATÂT DE ÎNCERCAT! NE-AȚI DISTRUS DESTUL! 

Anunț pe această cale că am primit o invitaţie pentru data de 17 aprilie la o recepție care va avea loc la Ambasada Rusiei de la București și îi voi da curs tocmai pentru a discuta aceste aspecte grave și pentru a milita în favoarea păcii, pentru a duce mesajul poporului român care nu dorește implicarea în război și pentru a disocia poporul român de gesturile puterii de la București de sprijinire militară a Ucrainei, o politică impusă din afara țării care poate avea urmări foarte grave și care pune teritoriul României în pericol.

”NEUTRALITATE PENTRU ROMÂNIA!  PACEA DE LA BUCUREȘTI!”

Declarație politică în Senatul României

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate