duminică, martie 3, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
duminică, martie 3, 2024
duminică, martie 3, 2024

Partidul S.O.S. România demarează “în forță” anul 2024 și solicită adoptarea unor măsuri ferme pentru creșterea nivelului de trai și pentru îmbunătățirea calității vieții fiecărui român

by S.O.S. România
2,6K Vizualizări

Deoarece România se află în fața unui “super” an electoral, cu patru rânduri de alegeri (europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale), Partidul S.O.S. România solicită actualei guvernări să nu pună pe primul plan interesele electorale, ci să adopte măsuri concrete de eficientizare a economiei naționale, pentru creșterea nivelului de trai și pentru îmbunătățirea calității vieții fiecărui român.

România a fost în 2023 singura țară din UE în procedură de deficit excesiv. România a încheiat anul 2023 cu un deficit de peste 5,50 % din PIB, cu mult peste ținta asumată de 4,40 %. În termeni reali, deficitul bugetului general consolidat a urcat la 3,97% din PIB după primele 10 luni ale anului în curs, respectiv la 62,81 miliarde de lei, față de un deficit de 47,12 miliarde lei (3,34% din PIB) aferent primelor 10 luni înregistrat în anul 2022. Este o creștere reală extrem de ridicată, și anume de aproape 50%, într-un singur an.

Din păcate, aceste dezechilibre macroeconomice se vor transpune în practică prin influențarea negativă a calității vieții fiecaruia dintre noi – românii de rând. Finanțarea cheltuielilor publice tot mai ridicate și tot mai aberante va fi suportată de către fiecare dintre noi, prin taxe și impozite mărite, (de la taxe mărite pe proprietate până la regimuri mult mai drastice de impozitare a IMM-urilor românești, care vor fi aduse în pragul falimentului de către actuala guvernare).

În aceste circumstanțe total defavorabile, Partidul S.O.S. România a pregătit și va lansa, în perioada imediat următoare, un Program de Guvernare axat pe măsuri total diferite față de cele cu care ne-a obișnuit clasa politică care a guvernat România timp de 34 de ani.

Program de Guvernare S.O.S. România cuprinde măsuri concrete care vor face ca, încă din primele zile de la preluarea guvernării, situația economică să se amelioreze pentru fiecare român și pentru fiecare IMM românesc și, implicit, economia României să fie repusă pe un drum pozitiv, care să asigure prosperitate fiecăruia dintre cetățenii români.

Așteptăm ca fiecare român de bună credință, care conștientizează faptul că România merge intr-o direcție greșită de 34 de ani, să se implice și,  împreună cu noi, să schimbăm în bine România, atât pentru generația noastră, cât și pentru generațiile copiilor și nepoților noștrii, iar România să redevină un stat respectat în Europa și în lume.

Preşedintele Departamentului pentru Coordonarea Programului de Guvernare

Partidul S.O.S. România

Ec. Ing. Victor Caţavei

Data: 08.01.2024

S-ar putea să vă intereseze

EXTERN

Comunicate de presă

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate