Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

AUR foloseşte în mod fraudulos sigla şi numele partidului S.O.S. România

by S.O.S. România
1,2K Vizualizări

Partidul AUR foloseşte în mod fraudulos sigla şi numele Partidului S.O.S. România pentru promovarea candidatului Răzvan Ionuţ Tănase la primăria oraşului Boldeşti-Scăeni din judeţul Prahova.

Solicităm partidului AUR să înceteze imediat folosirea numelui Partidului S.O.S. România în campanie, fapta partidului AUR încadrându-se în sfera penalului, şi să dea o dezminţire publică, recunoscându-şi frauda, în caz contrar Partidul S.O.S. România îi va cere daune în valoare de 10 milioane de euro.

Vom face sesizare la Biroul Electoral Central şi vom depune plângere penală în acest caz de o gravitate fără precedent în care partidul hoţilor şi violatorilor fură sigla unui alt partid.

Acest fapt este încă o dovadă că partidul AUR este în căderea liberă şi că se agaţă de Partidul S.O.S. România pentru a fura voturile românilor.

Partidul S.O.S. România nu susţine nici un alt partid şi cu atât mai puţin trădătorii de la AUR. Dacă AUR este atât de grozav să candideze pe meritele sale, nu pe numele Partidului S.O.S. România!

Conform deciziei Comitetului Național al Partidului S.O.S. România din 24.02.2024, ”Partidul S.O.S. România nu va face alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR”.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

24.05.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate