Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Scrisoare deschisă către ONU, scrisoare deschisă către Israel: Pe aici nu se trece!

by S.O.S. România
173 Vizualizări

Având în vedere propunerea de rezoluţie a Adunării Generale a ONU privind comemorarea aşa numitului ”genocid” de la Srebrenița, Serbia, din 1995, pus în cârca nevinovatei națiuni sârbe, după 29 de ani de la săvârșirea conflictului armat provocat de NATO și USA, solicitare unică în istorie după atâta timp,

În calitate de Senator al României şi de Preşedinte al Partidului S.O.S. România, am transmis ONU, printr-o scrisoare deschisă, că încercarea unor state de a vota o rezoluţie pe 23 mai 2024 împotriva Serbiei reprezintă un atac nejustificat, injust și incalificabil împotriva istoriei şi suveranităţii acestui stat, precum şi o încercare murdară de şantaj împotriva Belgradului pentru ca Serbia să se supună hegemoniei Vestului colectiv și să își trădeze națiunea și suveranitatea statală.

Culmea este că această rezoluţie este sponsorizată, alături de Ruanda, tocmai de Germania care a uitat de genocidul și holocaustul pe care le-a provocat în al doilea război mondial, iar acum s-a trezit în postura de procuror universal. 

De fapt nu este vorba de nici un genocid la Srebreniţa, ci doar de modalitatea Vestului colectiv de a inventa vinovăţii pe baza cărora să colonizeze alte state, prin crearea de exemple, practică devenită deja uzuală şi pe baza căreia Serbia este acum atacată în modul cel mai pervers, după ce i s-a luat Kosovo prin forța și atacurile vestului european și american.

Ce urmăresc cei care vor să acuze Serbia pe baza unor vinovății închipuite? În primul rând să o îngenuncheze și să o oblige să se alinieze la comandamentele globaliste. În al doilea rând, să îi degradeze calitatea de stat suveran, până la pierderea și cedarea suveranității, și să o denigreze punând-o la stâlpul infamiei, pentru ca Serbia să servească drept exemplu de pedeapsă şi ca indicator pentru alte state care ar mai vrea să își afirme independența și o politică națională și internațională proprie, astfel descurajându-le și obligându-le la sclavagism modern și contemporan, plus pierderea stimei de sine a unui popor prin îngenuncherea acestuia, ceea ce noi, statele ex-comuniste din Europa Centrală și de Est, nu vom accepta niciodată.

Prin această rezoluţie nu se pune în pericol doar Serbia şi pacea din regiune, ci şi celelalte ţări care vor putea oricând să fie acuzate de vinovății imaginare atunci când Vestul colectiv va dori să se răzbune sau să îngenuncheze alt stat și alte națiuni. 

Dacă această rezoluție va fi adoptată, ceea ce vă sfătuiesc să nu îndrăzniți, atât pe voi cei ce reprezentați celelalte state, dar mai ales, reprezentanții României, prin votul dat de statele Dvs. în Adunarea Generală a ONU, doar veţi spori conflictul şi veţi transforma adoptarea de rezoluţii într-o armă folosită de statele puternice împotriva statelor pe care vor să le subjuge. Această rezoluţie este un exemplu clasic de imperialism vestic, de lecţii date altora, deşi nu le-a cerut nimeni şi care se bazează pe minciuni, mai ales că vine după 29 de ani de la evenimente, ceea ce denotă trafic de influență al statelor puternice, încălcarea tratatelor internaționale și subminarea ordinii de drept internaționale pe care ONU ar trebui să o protejeze, nu să o distrugă. Mă întreb retoric, deși ar trebui să răspundeți, de ce nu adoptați o Rezoluție împotriva Statului Israel pentru genocidul produs în Palestina? Asta ar trebui să faceți la data de 23 mai 2024.

Vă propun, în schimb, pentru a respecta adevărul istoric, să votaţi o rezoluţie despre faptele de genocid făcute de Vest în atâtea ocazii, începând de la imperiile sale coloniale, ca să ne referim doar la perioada ultimelor secole, şi până la recentele invazii în diferite state, acolo unde Vestul are interese. Poate nu ar strica să condamnați Imperiul austro-ungar pentru genocidul săvârșit în Ardeal, unde au fost masascrați românii și cei rămași în viață forțați să își maghiarizeze numele!

Singurii vinovaţi de genocid în Serbia sunt NATO şi Statele Unite ale Americii, care, ca și în Kosovo, perpetuează o logică a conflictului pe tot mapamondul ca armă de expansiune şi cucerire. 

Aş vrea să invit fiecare ţară care intenţiona să sprijine această rezoluţie să se uite în propria istorie să vadă dacă nu cumva ar trebui să îşi vadă bârna din ochii proprii înainte să se împiedice de paiul din ochiul altora, începând chiar cu Germania care atât de uşor aruncă acuzaţii atât de grave precum cea de genocid, deşi istoria sa recentă ar trebui să o determine la mai multă smerenie și tăcere.

Lăsaţi Serbia în pace! Lăsaţi poporul sârb să îşi construiască propriul destin şi nu mai aruncaţi atât de uşor vina pe alţii. Iar cei care susţin această rezoluţie să facă bine să se uite în propria lor ogradă! Și vă anunț că noi, românii, nu vom sta deoparte și nu ne vom părăsi frații sârbi în încercarea unor state de subminare a suveranității noastre naționale. Vă sfătuim să nu provocați Balcanii să își apere suveranitatea și independența statelor noastre! Este de ajuns! S-a terminat! Până aici! Respectați-ne! Suntem state suverane şi independente şi vă spunem răspicat: Pe aici nu se trece!

În ceea ce privește situația din România și evenimentul inacceptabil din 14 mai 2024 din Plenul camerelor reunite ale Parlamentului, când cetățeni evrei au huiduit parlamentari români, inclusiv pe subsemnata, ne-au înjurat, insultat și anatemizat, în propriul nostru Parlament, deși li s-a făcut onoarea de a fi fost invitați în balcoane, acest fapt este de neacceptat, cum de neacceptat este adoptarea legii 86/2024 prin care s-a instituit ziua solidarității și prieteniei cu statul Israel, exact în ziua în care se omagiau martirii noștri din închisorile comuniste, martiriul poporului român fiind călcat în picioare și exclus total din viața poporului, pentru că doi parlamentari cu influență și șantaj, reprezentantul minorității evreiești din România, Silviu Vexler și Ganţ Ovidiu-Victor – deputat FDGR, cerând expres ziua de 14 mai ca zi națională a independenței Israelului sărbătorită în România, de parcă Israelul ar fi ocupat România, evident cu complicitatea trădătorilor partidelor parlamentare, care calcă pe cadavrele strămoșilor lor! Și unde mai pui că la data de 14 mai 2024 nimeni din conducerea României și Parlamentului nu a considerat necesar să organizeze o ședință solemnă pentru martirii noștri din închisorile comuniste, pentru care exista lege,  și să țină un  moment de reculegere, iar în afară de mine și deputatii Ciprian Ciubuc și Mihai Lasca, nimeni nu s-a opus actului de trădare națională din Parlamentul României.

Legea 86/2024 menționează în Expunerea sa de motive un act de trădare și minciună istorică cu privire la istoria României, și anume ”România și poporul român fac parte integrantă din ”ADN”- ul Statului Israel.” De când Israelul ne contopește în ADN-ul său ? De când poporul primordial român are strămoș Israelul ? Am mai văzut astfel de elucubrații la UDMR, de Ziua Națională a României, în plenul Camerelor Reunite, când Csoma Botond și-a permis să atace ancestralitatea românească a Ardealului nostru.

Suntem obligați să ne exprimăm solidaritatea cu un stat care ucide în numele cui? Cum să îmi exprim solidaritatea cu un stat care ucide cu sânge rece palestinieni și le cotropește teritoriul? Cum pot să mă solidarizez cu un stat care săvârșește genocid și holocaust împotriva altui stat, în Fâșia Gaza? Cum pot să fiu alături de un stat și autorități care provoacă și săvârșește ceea ce acuză că i sa produs lui și cetățenilor lui în cel de-al doilea război mondial? Semiții nu sunt numai evreii, ci și arabii. Oare nu există din partea Israelului și un act de antisemitism?

”Semiții sunt grupul de popoare care vorbesc ca limbă maternă o limbă din familia limbilor semitice (parte a familiei de limbi hamito-semitice sau afroasiatice). De fapt, denumirea este mai potrivită pentru limbi decât pentru categorisirea etnică, deoarece printre popoarele de limbi semite – de exemplu arabii și evreii – există o mare eterogenitate din punctul de vedere al trăsăturilor fenotipice și genotipice, provenită din cauza dispersării geografice, a amestecurilor și a convertirilor religioase din trecut.

După tradiția biblică, Abraham, urmașul lui Sem (ebr. Shem) care la rândul său era fiul cel mai mare a lui Noe (ebr. Noah), este tatăl lui Isaac (care este tatăl lui Iacov sau Israel) și al lui Ismael, iar prin aceasta părintele legendar al evreilor și arabilor. Pricipalele etnii vorbitoare de limbi semitice sunt astăzi arabii, evreii, maltezii, etiopienii (vorbitori de limbă amharică, limba tigre), arameii (doar ca minorități, mai ales în Siria, Liban și Kurdistan, vorbitori limba aramaică sau neoarameică) etc.

În antichitate, limbi semitice vorbeau și popoare care astăzi nu mai există ca atare, precum cananenii[1], fenicienii, amoriții, arameii, moabiții, nabateii, amoniții, akkadienii, asirienii, babilonienii, sabeii, unele triburi de hiksoși etc.

Evreii vorbesc limba semitică, ebraica, preponderent în Israel, iar în diaspora o utilizează mai mult (împreună cu aramaica) în cultul religios iudaic. Unele limbi neoarameice, precum siriaca, sunt folosite ca limbă de cult religios de unele biserici din Orientul Apropiat: biserica maronită, biserica iacobită, nestoriană, asiriană etc.

Termenul semit a fost folosit pentru prima oară în 1781 de istoricul german August Ludwig von Schlözer, care s-a inspirat din genealogia popoarelor stabilită de tradiția biblică.’’

Cei mai ANTISEMITI sunt khazarii, adica falsii evrei, cei care se gasesc in Europa si peste tot.

Evreii originali care se deosebesc cu probe ADN de khazari, asa cum spune un istoric evreu, se gasesc in minoritate in Israel, si putini in alte tari.” –

Ioncoja.ro

Faptul că există relații de prietenie între cele două state, nu înseamnă că trebuie să facem din Ziua Independenței Israelului, zi națională cu celebrare în Parlament pentru România. Acest lucru va trebui făcut pentru toate statele cu care România are relații de prietenie, și sunt vreo 200. Mai mult, unde este respectat principiul reciprocității? Are Israelul aceeași sărbătoare națională pentru România, a arborat steagul României în tot Israelul de 14 mai și 1 decembrie, are obligatorie materia Istoria românilor în școli, are un membru român în CSAT-ul lor? NU. Pentru că Israelul își respectă suveranitatea, călcând-o în picioare pe a noastră pentru că a găsit trădători de neam și țară în România.

Mai mult,  la data de 20.05.2024, Curtea Penală Internațională solicită mandate de arestare pentru premierul Israelului Netanyahu, ministrul apărării Yoav Gallnat și Yahia Sinwar și Mohammed Diab Ibrahim al-Masri – liderii Hamas, pentru crime de război, crime împotriva umanității, punând egalitate între premierul Israelului și liderul unei grupări teroriste, ceea ce duce Legea 86/2024 și mai grav pe alte planuri și mai grave.

Potrivit procurorului Karim Khan, premierul izraelian și ministrul său al apărării au recurs la ”asasinate intenționate” și la înfometarea populației civile palestiniene ca ”metodă de război”.

Tribunalul internațional de la Haga investighează încă din 2014 denunțurile privind presupuse crime de război comise de trupele israeliene și de milițiile palestiniene. Dar Israelul nu recunoaște autoritatea acestei instanțe internaționale pentru investigații în teritoriile palestiniene ocupate, iar congresmeni americani au amenințat CPI cu represalii dacă emite mandate de arestare împotriva unor politicieni israelieni. Deci, ce să înțelegem că pentru unii există lege și pentru altii nu? Că dacă se ia cineva de israelieni ne omoară americanii? Cum este permis un astfel de comportament ? Adică noi suntem sclavi? Așa ceva este inacceptabil și de nepermis.

Nu exista nici un motiv pentru apariția unei astfel de legi în România, prietenia celor două state putând exista ca și până acum fără o lege, care impune obligații doar unei părți ducând la pierderea suveranității și mai ales, să anuleze efectiv o comemorare și o zi națională a eroilor martiri ai închisorilor comuniste din România.

Și unde mai pui că la data de 14 mai 2024 nimeni din conducerea României și Parlamentului nu a considerat necesar să organizeze o ședință solemnă pentru martirii noștri din închisorile comuniste, pentru care exista lege,  și să țină un  moment de reculegere, iar în afară de mine și deputatii Ciprian Ciubuc și Mihai Lasca, nimeni nu s-a opus actului de trădare națională din Parlamentul României.

Datorită intervenției mele și a deputatului Ciprian Ciubuc, s-a ținut un moment de reculegere la sfârșitul ședinței, când obligatoriu era să fie ținut la început și nu a existat nicio comemorare a acestora, nicio ședință solemnă pentru ziua națională a românilor martiri din închisorile comuniste.

Declarație politică în Senatul României

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ 

Președintele Partidului S.O.S. România

22.05.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate