Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Comunicat de presă al Partidului S.O.S România cu privire la adoptarea de către Rada Supremă a Ucrainei a Legii minorităților naționale și reacția M.A.E.

Comunicat de presă al Partidului S.O.S România cu privire la adoptarea de către Rada Supremă a Ucrainei a Legii minorităților naționale și reacția M.A.E.

by S.O.S. România
12,7K Vizualizări

Comunicat de presă al Partidului S.O.S România cu privire la adoptarea de către Rada Supremă a Ucrainei a Legii minorităților naționale și reacția M.A.E.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA prin vocea Președintelui său: Senator Diana Iovanovici Șoșoacă a avertizat autoritățile române și mai ales Parlamentul României în nenumărate rânduri, încă de la începutul conflictului ucraineano-rus că ajutoarele acordate Ucrainei trebuie să fie limitate la cele umanitare, exclus ajutor militar, având în vedere că este un conflict care nu ne aparține, niciuna dintre părți nefiind țară membră U.E. sau N.A.T.O.

Față de nenumăratele inițiative legislative introduse pe bandă rulantă în Parlamentul României care favorizau Ucraina și cetățenii săi, Senator Diana Iovanovici Șoșoacă a luat mereu atitudine, solicitând de fiecare dată limitarea ajutoarelor la situația economică a țării și, mai ales, la situația cetățenilor români din ce în ce mai sărăciți și înfometați.

Mai mult, dna Senator Diana Iovanovici Șoșoacă și Partidul S.O.S. ROMÂNIA au invocat lipsa oricăror drepturi ale cetățenilor români care trăiesc în teritoriile ocupate și deținute fără drept de către Ucraina: Maramureșul istoric, Herța, Bugeacul și Bucovina de Nord, și totala neimplicare a Statului Român în apărarea românilor noștri, abuzurile exercitate de Ucraina împotriva românilor, interdicția folosirii limbii române, a exercitării dreptului la liberă exprimare, la credință, desființarea școlilor românești, a bisericilor românești, folosirea românilor ca și carne de tun în acest război.

Astfel că adoptarea Legii minorităților naționale de către Rada Supremă a Ucrainei, fără consultarea României, se înscrie în normalitatea sfidătoare a Ucrainei în ceea ce privește România, având în vedere sprijinul nelimitat și necondiționat pe care îl are din partea Bruxelles-ului și Washington-ului, dar si poziția ghiocelul adoptată de trădătorii care se prefac că reprezintă Statul Român.

În continuare acordăm ajutoare nesimțite refugiaților din Ucraina, mai ales a celor cu lăzi pline de bani, călătorind în bolizi de lux, le dăm clase cu predare în limba ucraineană, ajutoare de 800 euro lunar pentru copiii lor, chirii plătite de statul român, în timp ce copiii români primesc 50 de euro pe lună alocație, iar poporul român este înfometat, înfrigurat și alungat din țară .

Până și controlul și intervențiile medicale sunt gratuite pentru ucraineni, în timp ce seniorii noștri care au clădit o țară și au lăsat-o fără datorii, cerșesc medicamente și trebuie să aleagă între a-și cumpăra o pâine sau a-și lua medicamentele în ziua respectivă, iar controalele medicale au devenit un lux pentru majoritatea cetățenilor români din țară.

De intervenții chirurgicale nici nu mai poate fi vorba. Trebuie să fii bogat sau cetățean ucrainean să iți permiți un asemenea lux. Astfel că reacția MAE este tardivă, mult prea îngăduitoare și fără rezultate, dar se încadrează cu brio în actul de trădare pe care acest minister îl săvârșește de câțiva ani încoace.

Exprimarea mult prea moderată față de gravitatea faptelor petrecute la nord și est de țara noastră, denotă stadiul de umilință a celor angajați în aceste funcții, incompetența, lipsa de patriotism și naționalism, indolența și ineficiența activității lor.

Este, de fapt, o reacție de ochii lumii menită să mai păcălească încă o dată electoratul, mai ales prin intermediul mediei aservite care induce în eroare românii, ridicând în slăvi o reacție ineficientă și trădătoare, având în vedere alegerile de peste 2 ani, când vor dori să fie realeși.

Invocarea Comisiei de la Veneția care ar trebui să își expună punctul de vedere este actul de trădare suprem, care anulează Constituția României, de parcă această Comisie trebuie să îi spună Ucrainei ce are de făcut și nu noi, România, care avem cetățeni și teritorii smulse din trupul țării.

Solicitarea integrării Ucrainei în structurile U.E. și N.A.T.O. este un act de o prostie imensă, o spunem clar și răspicat, în condițiile unui război cu una din marile puteri ale lumii care deține teritorii istorice în Ucraina, asemenea României. Prin comunicatul său, M.A.E denotă o imensă stupiditate, incapacitate de reacție și slugărnicie față de sistemul politically correct mondial.

Având în vedere disprețul și batjocura statului ucrainean față de statul român si cetățenii de etnie română ce trăiesc în teritoriile ocupate vremelnic, exprimat prin adoptarea Legii minorităților naționale, solicităm oprirea oricărui fel de ajutor acordat cetățenilor ucraineni cantonați sau aflați în tranzit pe teritoriul României.

Oprirea oricărui ajutor acordat Statului ucrainean. În plus, reiterăm solicitarea de a ni se înapoia teritoriile deținute pe nedrept de către Ucraina, împreună cu cetățenii de etnie română: Maramureșul istoric, Herța, Bugeacul și Nordul Bucovinei. Și evident demiterea tuturor autorităților statului român implicate în enunțarea acestui comunicat.

Partidul S.O.S România

Senator Av. DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate