vineri, aprilie 19, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
vineri, aprilie 19, 2024

Comunicat de presă: AUR un partid al puterii, de tip Divide et Impera

by S.O.S. România
1,6K Vizualizări

Vă informăm că pentru data de 02 octombrie 2022, domnul Marcel Viziteu, alături de doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, în calitate de persoane fizice, au primit aprobare, de la autoritățile abilitate, să organizeze un protest civic în Piața Victoriei, între orele 14.00-23.00.

Astfel, la data și locația menționate, s-au adunat laolaltă peste 5000 de români, care au ieșit la un protest civic, fără sigle de partid, împotriva sărăcirii, a creșterii prețurilor, a facturilor mari, a scumpirii combustibililor și a distrugerii economiei de producție a României, pe care o fac “pas cu pas” trădătorii intereselor țării, aflați vremelnic la putere (PSD, PNL, USR, UDMR, guvern, președinte).

Doamna senator Diana Iovanovici-Șoșoacă a citit cele 22 de solicitări ale românilor adunați în Piața Victoriei, adresate Guvernului României, chemând reprezentanți ai acestei instituții pentru discuții.

Protestul din Piața Victoriei și-a urmat cursul normal, până la momentul deschiderii gardurilor, cu bunăvoința organizatorilor, pentru a intra protestatari veniți de la protestul din Piața Universității, care însă nu au respectat ideea de protest civic, așa cum fusese convenit, venind cu drapele, având siglele partidului AUR, însoțiți de domnul George Simion. Acesta a fost invitat pe scena improvizată de organizatorii protestului civic din Piața Victoriei. El nu a dat curs invitațiilor repetate ale acestora, preferând să își trimită executanții pentru a o răsturna, cu toți cei care erau pe ea, provocând acte de violență între protestatari.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA constată cu regret că prin acțiunile subversive, suburbane, violente îndreptate împotriva oamenilor adunați la protestul civic din Piața Victoriei și de dezinformarea de după acest protest, făcute de către domnul George Simion, alături de formațiunea sa politică, care au avut în aceeași zi un protest organizat în Piața Universității, a reușit să deturneze mesajul coerent de nemulțumire al românilor, împovărați de grija zilei de mâine, a distrus unitatea românilor aflați în stradă și s-a dovedit incapabil de a forța un dialog cu cei de la putere.

Prin tot ce a făcut domnul George Simion, în data de 02.10.2022, a dovedit, încă odată, că este doar un fariseu, mână în mână cu puterea și un instrument docil al acesteia.

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!