joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Comunicat de presă: Nu speriați cu delațiuni din pușcării şi cu atacuri politice mârşave

by S.O.S. România
2,1K Vizualizări

Faptul că presa din România a transformat în ştire elucubraţiile unor puşcăriaşi arată nivelul la care au ajuns discreditările şi atacurile politice mârşave. Ce i-a deranjat mai mult pe stăpânii României de au comandat acest atac, declaraţiile politice prin care cer pace, dezvăluirile despre cutremurul provocat din Turcia, care au fost preluate de presa din întreaga lume, mai puţin din România, sau atenţionarea despre felul în care statul român cedează Delta Dunării pentru a face loc afacerilor dubioase ale Ucraine?!

Dacă puşcăriile au devenit surse de informaţii, îi rog pe cei interesaţi să umble din celulă în celulă şi să transmită apoi în prime time ce spun violatorii şi tâlharii despre Iohannis sau despre Ciucă şi să facă dezbateri pe această temă cu intelectualii de forţă ai ţării.

Nu am nici o îndoială că aceste „stenograme” au fost scoase la comandă pentru a mă ataca și a discredita mesajul meu, ca și cum acest lucru ar face războiul în care ne atrage Ucraina mai puțin periculos sau ar putea justifica faptul că autoritățile române au vândut Delta Dunării ucrainenilor.

Și da, ce bine ar fi pentru vânzătorii de țară dacă, în loc să vorbim de Bâstroe, de cea mai mare trădare națională din ultimii ani, s-ar vorbi de Diana Șoșoacă, așa ca să mai uite românii cum li se fură țara de sub picioare!

Dacă dirijorii jalnici ai acestei campanii de presă împotriva senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă își imaginează că mă sperie cu invenții de doi lei, se înșeală amarnic. Voi continua să lupt pentru adevăr și dreptate și, dacă presa din România are comandă să ascundă declarațiile mele și să se ocupe de pușcăriași, nu e nici o problemă, există foarte multe publicații din afara țării care mă solicită pentru interviuri și care nu se ocupă cu delațiuni inventate, ci cu aflarea adevărului despre criza lumii în care trăim.

Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, Președintele Partidului SOS România

Descarca comunicatul

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate