joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

OPRIȚI DEMENȚA RĂZBOIULUI! SUPRIMAȚI INSTINCTELE DE RĂZBOI!

by S.O.S. România
980 Vizualizări

“De zeci de ani trăim pe pielea noastră un scenariu plin de durere și suferință. O țară bogată, blagoslovită de Dumnezeu cu toate formele de relief, cu oameni capabili de genialitate și cu talent în toate domeniile, a ajuns, din Unica țară din lume care și-a plătit datoriile și era de sine stătătoare, suverană și independentă, inclusiv energetic, Cenușăreasa Europei și a U.S.A. și a tuturor instituțiilor create pentru implementarea noului Imperiu Globalist Mondial. Cu un singur lucru nu ne-a dotat Dumnezeu: cu capacitatea de a ne alege conducătorii. Ori sunt buni și îi trădăm, că asta e problema românilor: trădarea și hoția, ori sunt proști și trădători și îi susținem că așa ne spun străinii. Zici că avem oroare de suveranitate și independență și ne-am obișnuit cu ploconelile pe la Înaltele Porți și cu plata dijmei de la naștere până la moarte. Deși este o boală care poate fi tratată, nu vrem să ne tratăm, pentru că asta ar însemna să ieșim din comoditate.

Anul trecut am asistat siderați și contrariați la știrile din media care au anunțat decizia MAE privind acordul pentru ca navele cu cereale din Ucraina să treacă pe brațul Chilia și prin Canalul Bâstroe, deși este o decizie pripită, ilegală, neconstituțională și necompetentă. Am atenționat atunci Ministerul de Externe al României, că prin decizia lipsită de orice tact politic și diplomatic, au încălcat cel puțin următoarele tratate și convenții :

– Convenţia privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontier (ESPOO)

– Convenţia privind accesul la informaţie, participarea publicului la luarea deciziei şi accesul la justiţie pe probleme de mediu (AARHUS)

– Convenţia privind protecţia patrimoniului mondial, cultural şi natural

– Convenţia privind diversitatea biologică

– Convenţia privind protecţia zonelor umede de importanţă internatională (RAMSAR)

– Convenţia privind conservarea vieţii sălbatice şi a habitatelor naturale din Europa

– Convenţia privind conservarea speciilor migratoare de animale sălbatice

– Convenţia Europeană privind peisajele

 – Convenţia privind cooperarea pentru protecţia şi utilizarea durabilă a fluviului Dunărea

– Convenţia internaţională din 1973 pentru prevenirea poluării de către nave,modificată prin protocolul încheiat la Londra la data de 17 februarie 1978

V-am atenționat atunci că ceea ce faceți le va da un avânt inimaginabil ucrainenilor, mai ales că astfel le faceți jocul și rușilor, fiind printre puținele lucruri unde Ucraina și Federația Rusă se înțeleg. V-am spus atunci că sunteți trădători de țară, iar nesimțirea Statului ucrainean va fi fără margini și iată-ne în situația de a avea dreptate. În acest moment, impertinența ucrainenilor s-a manifestat din nou, pentru că le-ați dat voie să facă ce vor, în virtutea sclavagismului pe care îl denotați față de USA, NATO, UE. În loc să interveniți direct la conducerea statului ucrainean , dvs, ca slugi obediente ce sunteți, v-ați repezit să vă plângeți ca incompetenții la UE, să vă dea stăpânii ăia voie să le ziceți ceva ucrainenilor, să nu îl supărați pe piticul dansator că vă spune lui Biden și jar mâncați. Văd că Ucraina nu are probleme cu războiul, ea distruge Canalul Bâstroe să își facă loc cerealelor. Piticul urlă cât îl țin bojogii că toată lumea asta e datoare să intre în război, în timp ce el se urcă pe cadavre și distruge Delta Dunării și relațiile de bună vecinătate cu noi.

Iată că aseară am trăit încă o dată mizeria statutului de sclavi, pe care voi, trădătorilor de la putere l-ați impus, iar poporul român îl acceptă cu resemnare. Președintele USA, Joe Biden, a ținut un discurs la Varșovia, după ce, în prealabil a făcut o vizită la Kiev. Nu de alta, dar așa e când e război, te plimbi pe câmpul de luptă ca Vodă prin lobodă, faci vizite, că doar Putin nu dă bombe care să te ucidă. El doar se joacă și noi suntem proștii care trebuie să înghițim minciunile tuturor.

M-am așteptat ca Joe Biden să facă o vizită și la slugile din România, dar ce să vezi? Nici nu i-a băgat în seamă pe trădătorii noștri! Nu am auzit pronunțându-se măcar o dată România, de UE nici atât, nici un steag al NATO sau UE nu a fost arborat, iar Polonia  a fost înaintată la gradul de colaborator direct și reprezentant de seamă al USA în Europa, statul prin care se vor face jocurile în UE, și cu care se va negocia.

Îmi este foarte clar că soarta Europei este pecetluită. Interesul USA este distrugerea UE, nu au nevoie de un competitor, iar Federația Rusă trebuie distrusă și preluate bogățiile din ambele continente, prin instaurarea supremației totale a Imperiului american. Nu ar fi deranjant deloc, bravo lor că pot și noi suntem proști și acceptăm. Dar, este inacceptabil, cel puțin pentru mine, dle Biden, ca Senator al României ales de popor, să văd cum ne-am irosit tot ce am avut să vă hrănim cetățenii ucraineni și copiii lor, în timp ce românii noștri, copiii noștri mor de foame, să vă cazăm cetățenii ucraineni pe spezele noastre, în timp ce românii noștri sunt mai săraci ca oricând și nu le plătește nimeni chiria, iar jumătate de România a luat calea pribegiei, să ne distrugem noi agricultura și producția de cereale ca să facem loc producției ucrainene, ca să vă lase pe voi aștia de vă erijați în conducătorii lumii să vă bateți joc de poporul român și de România, de Europa și civilizația noastră.

Mă deranjează Domnule Biden că aveți baze militare în România și ne-ați adus pe cap și trupe NATO care să-l provoace pe Putin să atace România și Republica Moldova, în timp ce dumneavoastră și administrația pe care o conduceți, priviți cu nonșalanță la extincția în masă a europenilor și distrugerea țărilor noastre. Mă deranjează Domnule Biden că noi nu avem baze militare în USA, astfel încât să se respecte principiul reciprocității și că stați la peste 10.000 km și vă uitați cum ne distrugeți prin intermediari.

Mă deranjează domnule Biden că se folosesc arme neconvenționale, geofizice, pentru a pedepsi națiuni întregi ai căror conducători nu sunt de acord cu războiul dvs. Mă deranjează că este nevoie să moară oameni pentru a se face pe placul mai marilor lumii, bolnavi și avizi de putere.

Mă deranjează Domnule Biden că în USA există o comunitate românească care contribuie cu taxe și impozite la propășirea statului american, iar cu banii contribuabililor dvs, printre care și români, dați Ucrainei peste 500 milioane de dolari pentru întreținerea războiului. Acest gest instigă la război, domnule Biden. Acordarea de bani uneia dintre părțile beligerante înseamnă război în regiune. De ce nu vă implicați direct în războiul dvs cu Federația Rusă și să ne lăsați pe noi în pace? V-ați găsit cățelul dansator care ne va omorî pe toți.

Mă deranjează domnule Biden că nu am auzit măcar o dată cuvântul pace din gura dvs și vă permiteți să veniți aici, pe continentul nostru, să provocați război pentru a vă rezolva prin proștii intermediari problemele pe care le aveți cu Rusia.

Mă deranjează domnule Biden că din cauza dumneavoastră și a administrației pe care o conduceți, Federația Rusă își suspendă participarea în tratatul „New START”, ultimul acord care era în vigoare între Moscova și Washington și care limitează arsenalele nucleare ale celor două țări. Ceea ce înseamnă Domnule Biden că oricând Putin va putea folosi arme nucleare. Și asta pentru că deși vă tot cerem pace, nu ați catadicsit măcar o dată să încercați să faceți pace.

Îmi este foarte clar că la conducerea popoarelor Europei, cu mici excepții, sunt trădători și lași, vânzători de țară și neam, care nu ar pregeta, și au demonstrat cu vârf și îndesat, să distrugă Europa și o lume întreagă. De aceea, solicit popoarelor Europei și poporului american, Congresului American și tuturor oamenilor politici din USA, statele NATO și UE, ONU, să oprească de urgență ajutorul dat Ucrainei în bani și arme, și să își unească eforturile pentru a se încheia PACEA. În cazul în care voi, politicienii, nu faceți aceste demersuri, noi, popoarele, suntem în LEGITIMĂ APĂRARE și suntem obligați să vă oprim din demența voastră de a distruge o lume întreagă! Prin orice mijloace și cu orice costuri! OPRIȚI-VĂ! PÂNĂ AICI! E DESTUL!

”Pacea nu poate veni din dorinţa de pace, ci de la suprimarea instinctelor de război.” – Nicolae Iorga

Data: 22.02.2023

Vă mulțumesc!”

Senator Partidul S.O.S. România

Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate