joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

COMUNICAT DE PRESĂ: REACȚIA PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA VIS-A-VIS DE ATITUDINEA SLUGARNICĂ A PARLAMENTULUI FAȚĂ DE UCRAINA!

by S.O.S. România
1,2K Vizualizări

Partidul S.O.S. ROMÂNIA a luat cunoștință ieri, cu nemarginită indignare de poziția parlamentarilor români, care au umilit încă o dată poporul român prin poziția părtinitoare Ucrainei și încercarea de a crea un curent favorabil intrării României în război alături de ea.

Parlamentarii români nu mai reprezintă demult poporul român și nici nu își mai dau osteneala să o faca. Ei au arborat, fară rușine drapelul unui stat neprieten -Ucraina- în plenul reunit al camerelor. Orice român știe și suferă pentru faptul că Ucraina ocupă samavolnic ținuturi românești, în care frații noștri creștini sunt umiliți și a căror viață e amenințata permanent.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA este un partid format de români cărora le-a ajuns cuțitul la os și nu mai rabdă trădarea zilnică a conducătorilor. Români pe care nici un partid nu îi mai reprezintă demult.

Români ce reprezintă voința întregului popor batjocorit, vândut și umilit , popor care nu vrea să intre într-un război care nu e al nostru, război în care tinerii României ar deveni carne de tun pentru a servi interesele unor scelerați, care patroneaza Ucraina și pe conducătorul ei.

Alături de partidul S.O.S. ROMÂNIA, condus de senator Diana Iovanovici Șoșoacă, liderul său neînfricat și neabătut în lupta pentru eliberarea patriei de trădatorii care o conduc la pierzanie ceas de ceas, se alătură permanent patrioți, în numar tot mai mare, patrioți din ce în ce mai convinși că trebuie neapărat și cât de curând să ne recuperăm țara din ghearele hienelor globaliste!

Nu vrem război! Copiii României nu trebuie să devină carne de tun servind interese oculte! Copiii României merită să trăiască demn într-o țară suverană, neatârnată și prosperă, în pace!!!

Pentru asta luptăm neabătut, ceas cu ceas, pas cu pas, așa să ne ajute Dumnezeu!!!

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. ROMÂNIA

Download Comunicat

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate