Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Dezmințire privind implicarea fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu în activitatea și conducerea filialei Argeș a Partidului S.O.S. ROMÂNIA și la falsa candidatură a domnului Aurelian Pavelescu pe listele noastre

by S.O.S. România
1,9K Vizualizări

Partidul S.O.S. ROMÂNIA DEZMINTE CATEGORIC știrile false referitoare la implicarea fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu în activitatea și conducerea filialei Argeș a Partidului S.O.S. România și la candidatura domnului Aurelian Pavelescu, președinte PNȚCD, pe listele noastre, „știri” publicate fără să ni se ceară niciun punct de vedere!

Cătălin Rădulescu NU ESTE MEMBRU S.O.S. ROMÂNIA și nu a avut discuții cu conducerea S.O.S. ROMÂNIA, iar Organizația Județeană Argeș a PARTIDULUI S.O.S. ROMÂNIA este condusă de doamna AVOCAT INGRID-ELENA ALEXANDRESCU.

În ceea ce îl privește pe domnul Aurelian Pavelescu, acesta este Președintele PNȚCD și nu poate opta să candideze pentru Partidul S.O.S. ROMÂNIA. Conform statutului, numai membrii partidului își pot depune candidatura pentru alegeri!

Considerăm că asemenea informații nu sunt decât încercări de compromitere a activității formațiunii noastre politice și manipulări mizerabile, care încearcă să ducă în derizoriu unica mișcare naționalist-patriotică din România.

Solicităm entităților mass-media să nu mai publice știri false despre Partidul S.O.S. ROMÂNIA fără să fim întrebați. Suntem singurii care cunoaștem aspectele de organizare internă.

Președintele Partidului S.O.S. ROMÂNIA,

Diana Iovanovici-Șoșoacă

Data: 07.02.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate