vineri, februarie 23, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
vineri, februarie 23, 2024
vineri, februarie 23, 2024

Naționalismul nu este extremism, ci o expresie a identității culturale și valorice, a respectării demnității, suveranității, independenței și unității României ca stat

by S.O.S. România
1,6K Vizualizări

Partidul S.O.S. ROMÂNIA condamnă ferm abuzurile exercitate asupra președintelui organizației sale municipale din Suceava, domnul Andrei Neșculescu, în cadrul unui miting împotriva Naționaliștilor, organizat în capitala Bucovinei, de Gheorghe Flutur și clica sa infracțională din PNL și PSD, în data de 04.02.2024.

Este inacceptabil ca un cetățean, total pașnic, care nu reprezenta niciun pericol pentru nimeni, ci doar își exercita drepturile sale cetățenești, conform Constituției României, să îi fie interzise libertatea de exprimare (articolul 30 Constituție) și dreptul de a participa la un miting (articolul 39 Constituție).

Este revoltător modul în care Jandarmeria suceveană a acționat total neprofesionist în cazul domnului Andrei Neșculescu, ca unui cetățean să îi fie interzise drepturile sale Constituționale la liberă exprimare și participare la o adunare publică. Acesta, pentru a fi extras de la mitingul sus menționat, a fost trântit violent pe jos, brutalizat, rănit, apoi băgat în dubă și reținut. Toate aceste acțiuni ale forțelor de ordine considerăm că au fost disproporționate și fără obiect și solicităm Jandarmeriei sucevene să facă public cine a dat ordinul ca domnul Andrei Neșculescu să fie extras de la mitingul în care se afla și să fie reținut. Jandarmeria a dovedit un absolut neprofesionalism, apărând a fi doar o gașcă de derbedei bătăuși, fără discernământ, puși să linșeze un om, care nu săvârșise nicio infracțiune, în condițiile în care această instituție este plătită din bani publici pentru apărarea și protejarea cetățenilor, nu pentru agresarea lor. Prin modul în care s-a acționat în acest caz, Jandarmeria, dar și Poliția locală au devedit că sunt niște instituții disfuncționale, care nu își mai îndeplinesc atribuțiile legale, ci au ajuns doar niște unelte de care dispun discreționar grupuri care funcționează în sistem mafiot, aflate de 34 de ani la cârma distrugerii României.  

Solicităm să se efectueze o investigație temeinică a faptelor în acest caz și a circumstanțelor reținerii total ilegale a domnului Andrei Neșculescu. În acest sens, asigurăm că vom face toate demersurile juridice necesare pentru ca toți cei care se fac vinovați de acest abuz de putere inimaginabil într-un stat de drept, să fie aspru pedepsiți pentru a nu se crea un precedent periculos de încălcare a drepturilor omului și a principiilor unei societăți libere și democratice.

Precizăm că iubirea de țară, în speță, naționalismul nu este extremism, ci o expresie a identității culturale și valorice, a respectării demnității, suveranității, independenței și unității României ca stat.

Considerăm că doar dictaturile globaliste pot încerca să denatureze sensurile iubirii de țară și dedicării luptei pentru suveranitatea națiunilor. Partidul S.O.S. ROMÂNIA respinge orice încercare de a denigra și stigmatiza mișcările naționaliste patriote, subliniind importanța protejării diversității de opinii și respectul pentru valorile naționale.

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. ROMÂNIA

Data: 05.02.2024

S-ar putea să vă intereseze

EXTERN

Comunicate de presă

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate