Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, iunie 13, 2024

Gândurile profesorului Emerit al UNATC, Florin Zamfirescu, pentru Noul An, 2024

by S.O.S. România
2,K Vizualizări

Diana Șoșoacă întreabă de ce plătim impozit pe proprietate? Eu întreb ale cui sunt bogățiile țării?! Bogățiile solului și ale subsolului?! Avem pungi de gaze, de petrol, de sare, de aur și metale rare!

            Atât în nord (Suedia) cât și în sud (Dubai) populația primește, anual, cotă parte, (tantieme), în funcție de bogățiile vândute de țările respective. La noi averile subterane sunt vândute, sau chiar făcute cadou de aceia care primesc mită nedeclarată și fără ca populația să primească vreun profit. Dimpotrivă, populația este înjugată la taxe și impozite, impozit pe profit, pe proprietate, pe chirie, pe muncă, pe creație, pe publicații, pe invenții, pe consum! Avem taxe pe necesități, ca pe vremea lui Vespasian! Impozit pe mâncare, pe respirație și pe viață!

Statul nostru a luat locul bandiților care te jefuiau la drumul mare! Nimeni nu înțelege ce este TVA-ul. Îl plătim că ni se cere, dar bani pentru salarii și pentru pensii nu sunt.

            Orice “om de stat” este milionar în euro după un an de serviciu. Noi nu producem cât furați, dar se practică “furatul căciulii” la greu!

            Au dispărut pe rând toate averile create de români cu sudoare și sânge! Serviciile țin “de șase”, iar de la popor se “colectează” și laptele și lâna și blana și carnea și sângele și oasele, dar și datele… pentru viitor!

            Citiți “Suflete moarte” a lui Gogol.  Secolul XXI este o colecție e tuturor nemerniciilor secolelor anterioare.

   La mulți ani cozilor de topor! Anul 2024 va fi și anul răfuielii pentru fărădelegile voastre!

Prof. univ. dr. și prof. Emerit al UNATC, Florin Zamfirescu,

Membru în Sfatul Înțelepților al Partidului S.O.S. România

Data: 04.01.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate