Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Îl invit pe premierul Viktor Orban la școala de vară a partidului S.O.S. România

by S.O.S. România
340 Vizualizări

Referitor la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, le solicit domnuluiViktor Orban, UDMR-ului şi ONG-urilor organizatoare să înţeleagă că aici e România. Atâta timp cât premierul Ungariei vine cu gânduri de pace, respectă România și căutăm împreună modalități prin care să evităm ca țările noastre să fie atrase în război interetnic şi segregare, îl primim cu braţele deschise, frăţeşte.

Le-am atras mereu atenţia politicienilor maghiari când au încălcat Constituția și le spun din nou că românii au tot dreptul să fie prezenți la Băile Tușnad cu tricolorul românesc, pentru ca nimeni să nu uite că Transilvania e pământ românesc și pentru că românii au voie să fluture drapelul țării lor oriunde în România, precum şi oriunde s-ar afla.

Avertizez autoritățile române să nu facă uz de forță împotriva românilor care vor să participe la evenimentul de la Băile Tușnad și cer sancționarea preşedintelui CJ Harghita care a incitat Jandarmeria să intervină în forță împotriva românilor.

În fapt, UDMR nici nu reprezintă comunitatea maghiară, ci interesele personale şi afacerile oneroase ale liderilor organizaţiei, aşa că trebuie făcută diferenţa între UDMR şi etnicii maghiari, mulți dintre aceştia fiind nemulțumiți de felul în care UDMR controlează zona respectivă și o menține în sărăcie și izolare pentru a avea un electorat captiv.

Ca dovadă a dorinței S.O.S. România de a încuraja conviețuirea pașnică, mai ales între români și maghiari, îl invit, în numele meu și al partidului, pe premierul Viktor Orban să participe la Școala de Vară a partidului S.O.S. România care va avea loc în stațiunea Rânca în luna august. Naționaliștii maghiari trebuie să se întâlnească și să colaboreze cu naționaliștii români, pentru că lupta noastră este comună, iar nu să incite la conflicte interetnice. Împreună trebuie să căutam pacea în regiune, pentru că sunt destui care vor să ne vadă dezbinați și în conflict.

Premierul Viktor Orban spune că vrea pacea. Același lucru îl vreau și eu, și partidul S.O.S. România. Cum crede domnul Viktor Orban că va obține pacea dacă permite incitarea la conflicte interetnice? De aceea îl așteptăm la Școala de Vară a partidului S.O.S. România pentru a căuta împreună modalități prin care România și Ungaria să își păstreze neutralitatea, să apere pacea și să colaboreze în interesul comun și pentru bunăstarea românilor și a maghiarilor.

Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S. România

21.07.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate