Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

În România este în desfăşurare fraudarea alegerilor

by S.O.S. România
1,3K Vizualizări

În România în acest moment cetăţenii români sunt descurajaţi să voteze pentru alegerile europarlamentare chiar de către membrii secţiilor de votare care îi întreabă dacă vor să voteze pentru alegerile europarlamentare.

Această întrebare are menirea să îi oprească pe cetăţenii care se prezintă la vot să voteze la europarlamentare, inducând ideea că numai localele sunt importante, iar alegerile europarlamentare sunt în plus.

Solicităm BEC să anunţe de urgenţă ca membrii secţiilor de votare să înceteze cu aceste întrebări care atrag responsabilitatea penală şi să identifice cine a făcut instructajul prin care membrii secţiilor de votare au fost învăţaţi să descurajeze lumea să voteze la europarlamentare.

Vom sesiza organismele europene cu privire la modalitatea prin care autorităţile statului român deturnează votul la europarlamentare şi descurajează cetăţenii să voteze.

Culmea este că acest proces de împiedicarea a votului este desfăşurat tocmai de autorităţile române care se afişează că sunt ”pro-europene”, dar care descurajează vădit tocmai votul la europarlamentare, deși acesta este votul principal care are loc astăzi în toată Uniunea Europeană, în timp ce alegerile locale au fost suprapuse în mod ilegal peste alegerile europene!

Cei care au pus la cale acest plan mârșav de diminuare a voturilor la europarlamentare, dar și cei care îl pun în aplicare, vor răspunde penal!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate