Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Le mulţumesc românilor din diaspora, aceştia merită tot respectul societăţii româneşti

by S.O.S. România
2,3K Vizualizări

Există un curent de opinie dispreţuitor la adresa diasporei româneşti pentru că aceasta a votat schimbarea şi şi-a pus încrederea în mine şi în Partidul S.O.S. România. Acest curent a fost evidenţiat de un articol din Hotnews care are menirea să arate că românii din diaspora nu ar fi demni de respect pentru că muncesc.

Acest dispreţ este şi al clasei politice vechi, şi tocmai de aceea diaspora a votat masiv cu Partidul S.O.S. România.

Eu le mulţumesc în nume personal şi în numele Partidului S.O.S. România tuturor românilor din diaspora pentru că ei susţin economia României şi familiile lăsate acasă cu preţul unor sacrificii pe care cei care îi dispreţuiesc nici nu şi le imaginează.

Am văzut eu însămi durerea şi dorul de casă al românilor din diaspora în vizitele pe care le-am făcut în Italia, Germania şi Austria. În perioada următoare îi voi vizita din nou pe românii plecaţi din ţară ca să le mulţumesc nu doar pentru că au votat Partidul S.O.S. România, ci mai ales pentru sacrificiul pe care îl fac după ce au fost alungaţi din România de partidele care au condus ţara în ultimii 34 de ani.

Ruşine celor care îi dispreţuiesc pe românii din diaspora deşi aceştia merită toată stima noastră! Şi, mai ales, aşa cum am promis, ei merită să se întoarcă în ţara lor dacă îşi doresc acest lucru, iar Partidul S.O.S. România va lupta pentru ca diaspora să aibă condiţiile necesare de a se întoarce acasă!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

10.06.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate