Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Ședințe maraton la Partidul S.O.S. ROMÂNIA în acest sfârșit de săptămână

by S.O.S. România
2,6K Vizualizări

Conducerea Partidului S.O.S. ROMÂNIA, în prezența președintelui, senator avocat Diana Iovanovici Șoșoacă, a prim-vicepreședintelui Dumitru Silvestru Șoșoacă  și a secretarului general, dr. Iulian Șerban, precum și a celor peste 50 de președinți de organizații județene și de sector, dar și în prezența președinților de filială din diaspora, s-a reunit sâmbătă, 03 februarie 2024, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, în două ședințe maraton – Comitetul Executiv Național, respectiv Comitetul Director al S.O.S. România – ședințe care au început la ora 18 și s-au derulat până în zori, în jurul orelor 05.30 – 06.00.

Discuțiile purtate pe întreaga durată a întâlnirii au fost tranșante, în stilul caracteristic al președintei S.O.S. ROMÂNIA, Diana Iovanovici Șoșoacă, și s-au axat pe marginea activității filialelor, constatându-se o creștere la nivelul majorității parametrilor luați în analiză. S-a remarcat, în mod deosebit, afluxul de solicitări de înscriere în partid, dar și faptul că aproximativ 90% dintre organizațiile județene au propriul sediu de partid.

După amănunțita analiză a filialelor, s-a trecut la elaborarea de strategii electorale pentru alegerile care bat la ușă, și anume europarlamentarele. S-a stabilit un calendar clar de activități, precum și implicarea tuturor membrilor sau simpatizanților S.O.S. România, dar și a faptului că vor fi luate “la picior” toate organizațiile județene și de sector, precum și unele organizații din diaspora.

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. ROMÂNIA

Data: 04.02.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate