joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

NATO confirmă poziția S.O.S. România: în cazul dronei nu a fost un atac intenţionat din partea Rusiei

by S.O.S. România
588 Vizualizări

Încă de ieri, 6 septembrie, S.O.S. România a avertizat autoritățile române printr-un comunicat de presă (https://sosro.ro/usr-impinge-romania-in-razboi-iar-catalin-drula-loveste-in-geopolitica-internationala-cu-ranga-de-la-metrou/) că situația resturilor de dronă ajunse pe teritoriul nostru trebuie tratată cu calm, echilibru și obiectivitate pentru că drona ”nu a atacat România, ci, eventual, a fost deviată tocmai de loviturile antiaeriene ale Ucrainei”.

Iată ce a declarat astăzi, 7 septembrie,  în Parlamentul European, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg:

„NATO nu are niciun indiciu că resturile de dronă găsite pe teritoriul României au fost cauzate de un atac intenţionat al Moscovei. Nu avem nicio informaţie care să indice un atac intenţionat din partea Rusiei, şi aşteptăm rezultatul investigaţiei aflate în desfăşurare”.

Degeaba agită USR perspectivele implicării României în război, pentru că NATO le-a dat peste degete agitatorilor și a arătat că nu există motive de implicare în conflict din cauza resturilor unei drone care nu avea ca țintă România.

În timp ce inconștienții au cerut implicarea României în război sau au împins lucrurile în această direcție, la ordine externe, S.O.S. România a fost unicul partid care a îndemnat la echilibru și la luciditate, arătând care este realitatea și de ce nu trebuie puse paie pe un foc inventat de ucraineni și preluat de cozile lor de topor din USR.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

07.09.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate