joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

USR împinge România în război, iar Cătălin Drulă lovește în geopolitica internațională cu ranga de la metrou

by S.O.S. România
276 Vizualizări

Referitor la incidentul legat de posibilitatea ca bucăți de dronă să fi ajuns pe teritoriul României, le solicit autorităților române să își păstreze calmul, echilibrul și obiectivitatea, calități care lipsesc cu desăvârșire USR-ului, partidul globalist care vrea să împingă România în război cu Rusia pentru că așa vrea Ucraina.

Pe logica USR-ului iresponsabil, dacă România ar trebui să intre în război cu Rusia pentru niște bucăți de dronă doborâte de fapt de Ucraina, dronă care nu a atacat România, ci, eventual, a fost deviată tocmai de loviturile antiaeriene ale Ucrainei, atunci România ar trebui să declare război și Ucrainei ca ripostă la minele ucrainene care explodează lângă țărmul românesc al Mării Negre, acelea punând viețile românilor într-un pericol real.

Este esențial pentru a păstra România în afara pericolului ca autoritățile române să nu asculte de incitatorii la război, printre care se evidențiază USR și președintele acestei formațiuni anti-naționale și anti-românești Cătălin Drulă, acesta confundând scena internațională cu metroul bucureștean unde dărâmăm chioșcurile cu ranga.

Că USR merită denumirea de Uniunea Scufundați România se știe de mult, dar că un partid parlamentar vrea să arunce România într-un război care nu ne aparține și să ne distrugă astfel țara, este inacceptabil!

Este USR comandat din Ucraina și este coada de topor a Kievului care ne tot presează să intrăm în război? Sau cine din afara țării îl butonează pe Cătălin Drulă pentru a avea o asemenea  intervenției irațională și periculoasă pe direcția împingerii României în conflict?

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

06.09.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate