Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

O Românie în care revolta mocnește ca un foc

by S.O.S. România
174 Vizualizări

Azi este Ziua Pompierului. Ar trebui ca întreaga clasă politică și un popor întreg să îi sărbătorească, să îi respecte, să îi aprecieze la justa lor valoare și mai ales, politicienii să își ceară iertare față de nimicnicia cu care îi tratează. Pompierul este cel care își jertfește viața pentru a-i salva pe alții. În urma celor care pier, rămân familii îndurerate și sărace din toate punctele de vedere, pentru că acești oameni nu au nici măcar o asigurare plătită de către stat prin care să își lase familiile în siguranță materială, ca urmare a jertfei lor.

Cine să le reprezinte interesele? Politicienii corupți care se folosesc de ei și  îi vând ca la târgul de sclavi, așa cum face Raed Arafat, care fără nicio competență în acest domeniu își permite să le pună viața în pericol, doar pentru a arăta el presei cât de Macho l-au făcut prostănacii de la putere de-a lungul anilor? Este elocvent comportamentul lui de la Colectiv, ”S-a greșit, asta e!”, dar să ai tupeul la 8 ani de atunci, după ce nu ai făcut nimic pentru sistemul de urgență din România, să vii în mijlocul incendiului și să urli ca nesimțitul ”Eu sunt șeful!” , asta le întrece pe toate. Noroc cu un adevărat șef de pompieri, care s-a burzuluit la el și i-a spus bărbătește: ”Cine ești tu, mă, civilule, să îmi dai mie ordine? ”  Și șeful Macho Arafat a pus viața a peste 50 de pompieri în pericol, a jurnaliștilor și a tuturor oamenilor aflați la fața locului. Data viitoare, domnule pompier curajos, să îi tragi și două palme să se sature de șefie și de omorât oameni doar ca să-și arate mușchii. Și poate îl arunci și-n foc ca să ne demonstreze cât de macho e el în fața focului.

Poate ne spune domnul Raed Arafat cum se sifonează banii prin Fundația pentru Smurd, acolo unde sunt în funcție cheie numai globaliști și trădători de țară. Ce ați făcut cu banii pe care îi luați de la români printr-o infracțiune: înșelăciune, hoție pe față, pentru că Fundația pentru Smurd nu are nimic de-a face cu Smurdul instituție publică. Cum mințiți voi românii și le luați banii și îi folosiți în scopuri personale!?

România se află în moarte clinică. În ultimul an, mai ales, am văzut o Românie cum nu ne-am fi dorit să o vedem vreodată: copiii noștri se iau la bătaie, se omoară din te miri ce, se droghează, se îmbată, se prostituează, se vând. Loazele fițoșilor, cu bolizi de sute de mii de euro, sfidează viețile celor din jur și îi omoară la propriu, arătând România needucată și eșuată. Nu avem de recuperat numai tinerii și copiii, avem de recuperat cel puțin două generații de prost crescuți, analfabeți funcțional într-o măsură imensă, needucați, mitocani care s-au suit ca scroafa-n copac și sfidează prin banii furați tot de la români și pentru care nu plătesc pentru că nu are cine să îi tragă la răspundere.

Promiscuitatea societății românești, ciuma care bântuie România, este elocventă prin gradul de dezumanizare, de elogiere a kitschului, prin ridicarea la rang de artă a mizeriilor anticreștine, sodomizării, blasfemiei și sacrilegiului produs de mizerii amorfe ce se dau a fi mari artiști doar că sunt în stare să își bată joc de sacralitatea sfinților noștri, așa cum se întâmplă la expoziția de incultură și promiscuitate Art Safari nimfe și vampiri. Dacă vreți să vă aruncați banii pe o expoziție plătită din bani publici, pentru că sunteți jecmăniți dublu, unde nonarta, prostia, mitocănia, lipsa de talent și blasfemia sunt la apogeul inculturii, vă mai puteți duce, măcar să le aruncați în față ceea ce merită.

Biserica este una din cele mai importante instituții ale statului român, care deși eșuat, mai reușește să respire și supraviețuiască prin intermediul credinței în Dumnezeu. Biserica este cea care trebuie să se implice de urgență în refacerea din temelii a educației, mai ales a maturilor, și împreună cu noi, oamenii de bine care am mai rămas, să renaștem România din propria cenușă. Cer insistent Bisericii Ortodoxe Române și Prea Fericitului Patriarh Daniel să ia de urgență atitudine împotriva blasfemiei din Centrul Vechi de la Palatul Dacia. Este cel mai abject act împotriva creștinătății, a Domnului Nostru Iisus Hristos, a Maicii Domnului și a credinței noastre.

Expoziția îl prezintă pe Iisus Hristos în ipostaze blasfematoare, în bermude, androgin, cruci întoarse cu susu-n jos, atârnat de propria vomă, Maica Domnului schelet, in fustă mini, ținând pe Iisus în brațe, întoarsă, sfinți cu cap de animale, cupluri de bărbați sărutându-se și făcând sex, omagiu adus lui Adolf Hitler, zvastica etc. Tot în această expoziție sunt prezentate imagini cu consumatori de alcool și droguri, dezmăț, totul adunat în jurul unui Iisus Hristos în bermude, sfinți cu cranii de animal cu crucea pe spate, nud, Iisus răstignit, îmbrăcat în adidași, blugi, o mizerie ce nu poate fi numită artă, ci o adevărată blasfemie la adresa creștinătății și credincioșilor creștin ortodocși.

Așa-zișii artiști care au realizat blasfemiile sunt: Alina Ondine Slimovschi și Paul Baraka.

Cât de bolnav psihic să fii sau cât de drogat să poți să construiești așa ceva? Cât de decadent și promiscuu și ce probleme grave în viață ai avut de ai ajuns să cheltui bani pentru a crea mizeria umană? Dar să plătești bilet pentru a vedea elucubrațiile unor drogați sau bolnav psihic?

Este o discriminare fără precedent și cer Prim-ministrului României să retragă finanțarea și să se dispună închiderea acestei monstruozități, anchetarea de urgență a organizatorilor, a celor doi nonartiști, a poliției care îi apără.

Este inacceptabil să vă duceți toți să vă pozați cu toți Înalții Prelați, să urlați cât de credincioși sunteți voi, să impuneți politicul în biserică, să cereți preoților să vă culeagă semnături condiționându-i de salariile și așa mizerabile ale preoților de rând, pentru ca mai apoi să finanțați expoziții mizerabile împotriva creștinismului și a sfinților noștri. Cum este posibil ca Guvernul României să finanțeze aceste mizerii? Cât de analfabeți funcțional sunteți, cât de inculți și cât de satanici pentru a face asa ceva?

Am reușit să importăm din occident doar mizeria și promiscuitatea, drogurile, prostituția, pedofilia, incultura și lista continuă. Multumim Europei și Americii pentru decadența pe care au adus-o și împreună cu proștii noștri trădători de la putere au realizat România Eșuată.

Școala va fi școală când omul va fi om și statul va fi stat – Mihai Eminescu.

Însă statul nu va putea fi stat decât atunci când va exista lege care să fie respectată și normă și autorități care să sancționeze.

Niciodată nu vor fi respectate legile într-un stat, unde nu există frică de pedeapsă. – Sofocle

Și nu uitați, politicieni zombificați și puteri ce v-ați instaurat pe pământul nostru, cuvintele poetului țărănimii:

Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,

Să vrem noi sânge, nu pământ!

Când nu vom mai putea răbda,

Când foamea ne va răscula,

Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa

Nici în mormânt!

Declarație politică în Senatul României

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

13.09.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate