Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Partidul S.O.S. România lansează concursul ”Cel mai bun premier pentru România”

by S.O.S. România
540 Vizualizări

Începând de astăzi, 18 august, și până pe 31 august inclusiv, partidul S.O.S. România lansează concursul ”Cel mai bun premier pentru România” prin care vor fi prezentaţi publicului candidaţii de premier care doresc să fie susţinuţi de partidul S.O.S. România pentru a conduce Guvernul României, iar aceştia vor avea ocazia să îşi prezinte proiectele de ţară şi să îşi demonstreze pregătirea profesională.

Candidaţii se vor confrunta în dezbatere deschisă cu fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici care şi-a confirmat deja prezenţa la dezbaterea candidaţilor de premier şi care trebuie să îşi apere titulatura de ”cel mai bun premier pentru România”. Candidatul care va avea cea mai bună prestație și va convinge juriul cu propunerile sale, va fi desemnat drept ”cel mai bun premier pentru România”.

Competiţia este deschisă pentru oricine are pregătirea necesară şi doreşte să participe la concurs. Singurul criteriu de departajare este cel profesional, precum şi proiectele de ţară prezentate.

Confruntarea candidaţilor va avea loc în emisiuni live pe televiziunea Naşul TV care se vor desfăşura începând cu jumătatea lunii septembrie. Din juriu vor face parte profesori universitari şi specialişti din diferite domenii, care le vor pune întrebări candidaţilor şi vor evalua performanţa lor.

Candidaţii sunt rugaţi să îşi trimită CV-urile și proiectele de țară pe adresa de email: [email protected]

Senator Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă

Preşedintele Partidului S.O.S. România

18.08.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate