luni, martie 4, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
luni, martie 4, 2024
luni, martie 4, 2024

Partidul SOS România cinstește memoria eroilor martiri din Decembrie 1989 și luptă pentru o Românie care să corespundă idealurilor pentru care s-au jertfit aceștia

by S.O.S. România
370 Vizualizări

Se implinesc astăzi 34 de ani de la data de 22 Decembrie 1989 – dată la care a învins Revoluția Română din 1989 și a fost pus capăt monopolului partidului unic, iar în România a fost readus principiul pluralismului politic.
Din păcate, în ciuda tuturor speranțelor de la momentul 22 Decembrie 1989, România a evoluat într-o direcție total negativă, atât pe plan economic cât și pe plan social. Pentru marea majoritate a româniloraceastă perioadă de 34 de ani a fost o perioadă de dezamăgiri multiple și de neajunsuri pe toate planurile.
Clasa politică carea guvernat România in această perioadă de 34 de ani nu a reușit să modernizeze în mod real societatea românească ci, dimpotrivă, a dus majoritatea românilor la un nivel de trai cu mult sub media unui trai decent.
Chiar și după integrarea în Uniunea Europeană, politicile publice promovate de clasa politică au fost total deficitare pentru fiecare dintre noi – românii de rând. Astfel, veniturile dintr-o lună abia acoperă cheltuielile lunare, iar de economisit nici nu poate fi vorba în cazul marii majorități a românilor.

În plus, chiar dacă în anul 1989 România nu avea absolut nici o datorie externă, s-a ajuns la momentul actual ca România să aibă o datorie de 736 de miliarde de lei, adică 48,9% din PIB. Acum patru ani, datoria era de 373,4 miliarde, ceea ce însemna 35,1% din PIB (practic datoria s-a dublat in ultimii patru ani). Cel mai mare salt al datoriei publice a fost în 2020, în guvernarea Orban, în pandemie.
În mod concret, 38.600 de lei (7.667 de euro) este datoria făcută de clasa politică de la guvernare pentru fiecare român (astfel, fiecare dintre noi suntem datori cu 7.667 Euro pentrua achita excesele realizate de clasa politică ce a guvernat România în ultimii 34 de ani, iar această sumă crește permanent). În fapt, România împrumută 51 de mii de euro pe minut.

Pornind de la evitarea pe viitor a acestor aspecte negative, Programul de Guvernare al Partidul SOS România va asigura – încă din prima zi de la preluarea guvernării – aplicarea unei strategii economice axate pe redobândirea controlului asupra resurselor naturale naționale ale României și pe gestionarea acestora în interesul fiecarui român.
În acest context foarte dificil pe care România îl traversează – atât sub aspect economic cât şi sub aspect social precum și sub aspect al identităţii naționale – singura soluție viabilă este adoptarea unei doctrine axate pe întărirea spiritului naţional şi pe conducerea ţării strict raportat la interesul comun al fiecărui român, astfel încât sacrificiul suprem al românilor din decembrie 1989 să nu fi fost inutil.

Preşedintele Departamentului pentru Coordonarea Programului de Guvernare SOS România
Ec.Ing. Victor Caţavei

Data: 22.12.2023

S-ar putea să vă intereseze

EXTERN

Comunicate de presă

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate