miercuri, februarie 28, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, februarie 28, 2024
miercuri, februarie 28, 2024

Reașezați la locurile lor de cinste statuile româneşti!

by S.O.S. România
221 Vizualizări

În toată Transilvania, statuile româneşti sunt mutate din centrele oraşelor pentru a face loc statuilor care proslăvesc istoriile altor state. Acest lucru este inacceptabil și nu se întâlnește în nici o altă țară din lume! Am protestat și protestez ferm împotriva acțiunilor anti-româneşti ale edililor, politicienilor, cetățenilor și alogenilor care ne distrug istoria naţională şi o înlocuiesc cu istorii străine pentru a le face pe plac unor stăpâni din afara ţării, trădând interesul național. Consider că astfel de acțiuni se încadrează perfect la capitolul înaltă trădare, iar autorii acestora ar trebui să primească pedeapsa închisorii pe viață și confiscarea întregii averi.

Ultimul caz scandalos are loc la Oradea unde, după ce a fost dată jos statuia lui Mihai Viteazul, este ridicată statuia regelui Ladislau I al Ungariei. În acest caz, am sesizat personal Primăria, Consiliul Judeţean şi Prefectura din Oradea și în urma demersurilor mele mi s-a comunicat că statuia lui Mihai Viteazu va fi reparată și va fi repusă pe soclu. Statuile Ungariei să fie amplasate în Ungaria, nu pe teritoriul României! Nu îndrăzniți să mergeți mai departe pentru că ne veți forța să le dăm noi jos!

La fel ca în Oradea s-a procedat și în Cluj-Napoca, Sibiu, Turda, Carei și Alba Iulia! Față de toate aceste fapte am protestat și am acționat mereu.

Ce spirit josnic de trădători au primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene care alungă din oraşele româneşti istoria naţională pentru a proslăvi istoria jafului și a crimelor făcute de imperiile trecutului împotriva românilor! Cum este posibil să ridici statui ucigașilor neamului românesc?

Ne-aţi luat resursele, ne-aţi alungat românii din ţară, ne-aţi vândut viitorul, ne-aţi îndatorat pe generaţii, şi acum ne distrugeţi şi trecutul?

Solicit Președintelui României, Prim-ministrului și întregului Guvern, Ministerului Culturii, Academiei Române, primarilor, prefecţilor, preşedinţilor de Consilii Judeţene și întregii societăți civile românești să ia atitudine și să își facă datoria de a proteja cultura și istoria neamului românesc! În caz contrar, ne vom face noi datoria în virtutea art. 55 alin.1 din Constituția României: ”Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”.

Vă rog să considerați prezenta un ultimatum!

Senator Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă

Preşedintele Partidului S.O.S. România

23.08.2023

S-ar putea să vă intereseze

EXTERN

Comunicate de presă

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate