Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Scrisoare deschisă către Naţiunile Unite: Solicit trupe de menţinere a păcii în Fâşia Gaza

by S.O.S. România
409 Vizualizări

În calitate de senator al României şi de preşedinte al partidului S.O.S. România, fac un apel către ONU pentru a trimite imediat trupe de menţinere a păcii în Fâşia Gaza care să pună capăt agresiunii Israelului împotriva civililor, să menţină pacea și să protejeze civilii și mai ales copiii până la stabilirea soluţiei celor două state. Menţionez că în Fâşia Gaza se află şi foarte mulţi cetăţeni români şi copiii lor care sunt în pericol de moarte.

Lipsa trupelor de menţinere a păcii din Fâşia Gaza reprezintă un semn clar al neputinţei ONU şi demonstrează că Statele Unite ale Americii şi Israelul sunt cele care deţin controlul asupra acestui organism internaţional.

Care mai este rolul ONU dacă nu poate interveni pentru salvarea păcii în Palestina? De ce Adunarea Generală a ONU nu vede genocidul din Fâșia Gaza și unde este imparțialitatea acestui for care ar trebui să apere pacea în lume?

Prin această scrisoare mă alătur solicitărilor lansate de Liga Arabă pe 16 Mai 2024 prin Declarația de la Manama și invit și alte state, inclusiv din Uniunea Europeană, să se alăture acestei declarații care prezintă o soluție viabilă și corectă de încetare a conflictului prin soluția celor două state: Palestina și Israel.

Senator al României

Avocat Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S. România

29.05.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate