Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Senatorul Diana Şoşoacă, invitat la o dezbatere internaţională anti-război cu un fost analist CIA şi cu un general american

by S.O.S. România
1,3K Vizualizări

Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, a fost invitat la dezbatere internațională organizată de Mysl Polska, cel mai important săptămânal polonez. De remarcat că unicul invitat din România a fost senatorul Diana Iovanovici-Şoșoacă.

Mysl Polska a prezentat într-un articol această ”Dezbatere anti-război: Europa Centrală și anglo-saxonii”, urmând ca materialul video să fie publicat în curând.

Participanţii la eveniment, aşa cum sunt prezentaţi de săptămânalul Mysl Polska:

Diana Iovanovici-Șoșoacă, senator român, avocat și președinte al partidului SOS România

Larry C. Johnson , expert în securitate și fost ofițer al Agenției Centrale de Informații a SUA (CIA).

Deputatul Grzegorz Braun, liderul Confederației Coroanei Poloneze.

Christopher Williamson, deputat laburist de lungă durată și ministru din umbră în guvernul laburist de opoziție.

George Galloway, fost parlamentar britanic (Camera Comunelor), lider al mișcării anti-război și președinte al Partidului Muncitorilor Britanici

Douglas Macgregor, fost comandant al armatei americane în timpul operațiunilor din Irak și consilier al Departamentului de Apărare în timpul președinției lui Donald Trump.

“Este inevitabilă escaladarea războiului din Ucraina? Pot Europa și lumea să se confrunte cu un holocaust nuclear? Cum ne-a afectat conflictul din Ucraina nivelul de trai și starea economiilor noastre? Acest lucru a fost discutat de participanții la dezbaterea internațională anti-război co-organizată de Myśl Polska”, se arată în articolul citat.

De data aceasta, pe lângă participanții polonezi, la discuție au participat și invitați din Statele Unite, Marea Britanie și România.

Limitele escaladării

Războiul din Ucraina este o amenințare tot mai mare, în special pentru țările care se învecinează cu zona de conflict. Mass-media mainstream, totuși, preferă să tacă în privința aceasta. Diana Iovanovici Șoșoacă, senator român și președinte al partidului SOS România, a vorbit despre inițiativa sa de organizare a unui referendum privind implicarea României în conflictul din Ucraina. Deși a reușit să adune o mulțime de semnături, mass-media a tăcut despre toate acestea.

Toate acestea se pot termina tragic și pentru România, iar Diana Șoșoacă a observat că revin amenințările existențiale la adresa României din perioada de după Primul Război Mondial.  

„În timp ce oamenii din toate părțile văd rostul de a evita o confruntare nucleară, eu cred cu adevărat că există multe lucruri care s-ar putea întâmpla care ar putea să o declanșeze. Acest lucru ar trebui evitat cu orice preț. Cred că actuala administrație este foarte neglijentă și, din păcate, cred că sunteți victimele acestei imprudenții”, a comentat Col. Macgregor despre amenințarea nucleară la adresa Europei Centrale.

Mişcare internațională împotriva războiului

Diana Iovanovici Șoșoacă a făcut un apel către participanții la dezbatere să ia măsuri comune pentru crearea unei inițiative internaționale anti-război. Această idee a fost preluată de Christopher Williamson, acesta subliniind necesitatea de a contacta și combina eforturile oponenților escaladării din diferite țări, inclusiv cele mai expuse riscului.

Moderatorul Konrad Rękas a concluzionat că – indiferent de diviziunile și diferențele politice în alte probleme – o astfel de rețea comună de coordonare și schimb de informații este absolut posibilă. Participanții la discuție au anunțat noi dezbateri și continuarea cooperării, se mai arată în articolul din Mysl Polska.

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate