joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Suntem în legitimă apărare!

by S.O.S. România
449 Vizualizări

Ultimele dispoziții dictatoriale și trădătoare ale Guvernului României, cum ar fi plafonarea cash-ului, urmând instituirea dispariției sale, suprataxarea românilor, în special a antreprenoriatului român având ca urmare desființarea societăților comerciale românești în favoarea multinaționalelor, băncilor străine și a investițiilor străine, anihilarea până la dispariție a țăranului român prin interdicția creșterii și comercializării în gospodăria proprie a porcilor, păsărilor, ovinelor, caprinelor, bovinelor până la anularea dreptului de a produce țuică, interdicția încălzirii cu lemne, au denotat, dacă mai era nevoie să demonstreze pentru a câta oară, insuficiența intelectuală, neprofesionalismul, incapacitatea intelectuală, analfabetismul funcțional, mai pe românește prostia conducătorilor României și atitudinea de sclav în fața unei puteri care ne-a ocupat.

Evident este vorba de americani, care dispun în România ca la ei acasă, dau ordine, intervin în politica internă, ne-au inundat cu baze militare americane, astfel încât să nu mai existe nici un dubiu că România ar fi aservită lor. Mai pui că și UE își bate joc de România și ne tratează ca pe o țară de mâna a treia? Suntem sclavi! Aici ne-ați adus ciolacilor, ciucilor, câților, orbanilor, năstașilor, băseștilor, ponților, dăncilelor, isăreștilor, stolojanilor, ilieștilor și lista e lungă.

Poporul român s-a săturat. De trei zile este în stradă, ceea ce v-a speriat, ați instaurat teroarea mediatică, interzicând televiziunilor mainstream și redacțiilor de știri să prezinte vreo știre cu privire la protestele din România și ați pus jandarmii să amenințe protestatarii. Poporul român emite semnalul S.O.S.! Și asta vă terifiază într-atât, încât după primul protest din Piața Victoriei, dimineața la prima oră ANSVSA a renunțat la aplicarea ordinului de interdicție a comercializării porcilor în perioada Crăciunului, iar PSD și PNL, monstruoasa coaliție, și-a adunat specimenele mai-mai să se ia la bătaie pentru a renunța la ordonanța privind limitarea cash-ului.

Avem un mesaj de transmis tuturor: nu ne mai interesează puținul, nu mai acceptăm mizeria voastră și prostia și trădarea și mizeria ce vă caracterizează. Vă avertizăm pe voi inspectorii de la ANSVSA, poliție, veterinari, ANAF, jandarmi etc dacă îndrăzniți să intrați în curțile oamenilor, vă rupem picioarele! Pe românește!

Ne-ați adus la limita disperării și suntem în legitimă apărare. Pe proprietatea mea nu intri decât dacă îți permit eu și numai in limitele impuse de mine. În rest, dacă vii să-mi numeri păsările, animalele din ogradă, să mi le cipezi, să îmi măsori cantitatea de produse, exact ca și comuniștii, să îmi măsori litri de țuică și să mă taxezi sau amendezi pentru că fac ce vreau cu bunurile din gospodăria mea, te fac praf una cu pământul, te calc în picioare. În bătătura mea, în casa mea, pe terenul meu, cu animalele și păsările și producția mea, fac ce vreau eu, iar tu stat nu ai niciun drept să îmi iei nimic, nici măcar o taxă, nemernicilor și hoților!

Ne-am săturat de minciunile și birurile voastre, ne-am săturat să vă tot spunem cu vorba bună, ne-am săturat să fim oameni cu voi, niște nenorociți care ne-ați distrus țara și nația! De acum încolo punem bâta pe voi și nu mai glumim! Dacă mai îndrăzniți să ne puneți în pericol existența, dacă ne mai amenințați cu moartea, pentru că asta faceți, vă călcăm în picioare! Pentru că suntem în legitimă apărare!

Un mesaj pentru țoapa de la UE, interlopa și prostănaca Ursula von der Leyen, ia-ți labele de pe lemnele noastre, de pe mineritul nostru, de pe producția noastră internă, de pe țăranii noștri sau vei simți și tu și toți nemernicii ce conduceți Europa ce înseamnă o răscoală românească și cum ne tratăm noi dușmanii! Luați labele de pe România și românii noștri! Ne-ați falimentat destul! Ne-am săturat de toți proștii de la conducerea noastră și a UE și a Americii!

Ne-am săturat să ni se spună de niște prostănaci că nu avem nevoie de dioxid de carbon, când trebuie să fii mai prost ca noaptea să nu ai minime cunoștințe despre viața de pe Terra. Ursulaaa, prostănaco, fără pic de dioxid de carbon, mori! Nu că ne-ai lipsi, din contră, ne-ar scăpa Dumnezeu de o proastă care a distrus Europa și o hoață care a furat în plandemie, cât toți hoții noștri din România din Parlament la un loc, dar e păcat de noi ăștilalți care avem neobrăzarea să fim informați și am învățat carte la viața noastră.

Ne-ați dat afară românii din țară și ne-ați adus veneticii pe cap. Oriunde te uiți, vezi numai străini. Ne-am săturat să acordați din banii noștri ucrainenilor, israelienilor, palestinienilor, americanilor etc. Noi nu avem bani pentru noi și voi împrumutați bani pentru alții? Nu ne aduceți românii acasă și ne aduceți străinii? De când aveți voi mandat și de la cine să vă împrumutați în numele țării și să ne amanetați viitorul pe zeci de generații? Așa vă spune Ursula? Așa vă spune Biden? Așa vă comandă Netanyahu? Afară cu străinii din țară! Afară cu americanii din țară! Luați-vă bazele militare de pe teritoriul nostru și lăsați-ne în pace țara și poporul! Ne-ați sclavizat destul! E momentul eliberării noastre! Afară cu ucrainenii, cu asiaticii, cu africanii! Milă mi-e de tine, dar mai milă mi-e de mine! Maioul este mai aproape de piele decât cămașa! Este inadmisibil să acceptăm atâta umilință și sclavie pe acest pământ, pentru care au luptat și murit atâtea generații! Țările arabe, musulmane care sunt extrem de bogate să-și ajute confrații palestinieni, nu să îi lase în drumul pribegiei prin Europa, cu care nu se pot înțelege în primul rând din cauza diferențelor de ideologie și educație! Ucrainenii să se ducă la ei acasă, bărbații să se ducă la luptă să își apere țara, nu să stea să cerșească prin România ajutoare și să înjure românii pe unde apucă. Evreii să stea în țara lor, nu să înalțe sinagogi în România și să ceară strămutarea în țara noastră, că nici noi nu i-am deranjat pe ei vreodată! Nu sunteți stăpânii noștri și ne-am săturat să ne acuzați de fapte pe care nu le-am făcut niciodată. Nu suntem antisemiți și nu v-am ucis seminția, căutați-vă criminalii printre hortyști și nemții naziști, nu aici, unde v-am ajutat și v-am salvat peste 400.000 de evrei, atunci când erați oropsiți și terifiați! Aveți recunoștință față de români, nu comportament de uzurpator! Ciolacule, ne-ai vândut khazarilor!

Avem să vă transmitem următoarele dispoziții ale poporului român: Domnule Ciolacu și guvernul tău de doi bani, vei anula întreaga legislație cu privire la plafonarea cash-ului. Din acest moment nu ai nici un drept și nimeni din țara asta nu are dreptul să limiteze cash-ul. Dacă eu vreau să plătesc 1 milion de lei cash, îl plătesc că e dreptul meu!

Afară cu băncile străine din țară! Retrageți-vă toți banii din bănci, anulați POS-urile, refuzați tranzacțiile cu cardul, băgați băncile străine în faliment. Singura bancă cu care dorim să lucrăm este CEC-ul, pentru că este a noastră și va trebui să își revizuiască normele astfel încât să vină în sprijinul românilor. Ne-am săturat de băncile străine care ne-au jecmănit continuu, în timp ce românul plătește dobânzi de peste 25%, 30% la credite, în alte țări dobânzile sunt de 1%. Ați furat destul pentru că BNR și Guvernul și Președintele și Parlamentul, aceste instituții trădătoare, v-au permis. De azi nu vă mai permitem noi! Afară cu voi din țară! Nerușinaților! Cămătari legalizați și hoți la drumul mare!

Domnule Ciolacu, vei abroga toată legislația cu privire la intervenția statului în viața țăranului! Nimeni nu are dreptul să îi impoziteze animalele și păsările din ogradă! Nimeni nu le poate interzice oamenilor să producă în ograda lor, nu vă permitem să le luați unicul mijloc de subzistență. Și nu glumim, dacă vă permiteți să intrați peste țăranii noștri în curțile lor, veți avea ceea ce meritați atunci, pentru că suntem în legitimă apărare!

Luați labele de pe încălzirea cu lemne! Lăsați oamenii în pace, netrebnicilor și nemernicilor! I-ați năpăstuit destul! Și în final, luați labele de pe școala noastră, de pe copiii noștri! Ne-am săturat de poponari și homalăi peste tot! Profesorii care permit astfel de comportamente deviante și pervertesc mințile copiilor merită o reeducare coercitivă să se sature de homalăi și identitatea lor de gen! Ce a ajuns școala noastră? De când a fi homosexual este o virtute? Este o deviație de la normalitate, astfel cum spun toate studiile psihologilor, neurologilor și psihiatrilor! Cum permiteți în școli ca băieții să vină îmbrăcați în rochii, pe tocuri, fardați, să folosească toaletele fetelor și viceversa? Ce-ați făcut din învățământul nostru? Ce ați făcut cu copiii noștri? Vă călcăm în picioare, nemernicilor și trădătorilor! Afară cu ideologia de gen din țară! Opriți pervertirea minților copiilor noștri! Vreți să ieșiți pe stradă să vă arătați tendințele sexuale? Nu vă este rușine? Români, nu permiteți acest tip de comportamente deviante în societate. Luați atitudine împotriva mizeriei pe care o instituie la nivel de educație, nu permiteți ca în public să aibă loc acte

obscene.

Ne-ați distrus învățământul, nu mai știe și nu mai predă nimeni istorie românească, dar voi vă duceți să învățați istoria evreilor? Ce au făcut evreii pentru România de trebuie să le învățăm istoria? Cum este posibil ca voi, profesorii, care nu mai știți nimic despre istoria românilor, să acceptați să învățați despre istoria evreilor? Vă învață și despre momentul când l-au ales pe Barabas și l-au crucificat pe Iisus? Solicit elevilor români să iasă din clase la ora de istorie a unui neam cu care nu avem nicio legătură, când propriul neam este supus extincției! Este inacceptabil și unic la nivel mondial ce se întâmplă în România!

Având în vedere dezastrul și extincția la care este supusă România și nația română, impunem legitima apărare în fața tuturor instituțiilor statului, a politicienilor, a tuturor celor care ne atacă sub toate modurile abjecte posibile! Români, a venit timpul răscoalei, a unei revoluții reale prin care să ne luăm țara înapoi! Este destul! Ne-am săturat!

Flămând şi gol, făr-adăpost,

Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut,

Şi m-ai scuipat şi m-ai bătut

Şi câine eu ţi-am fost!

Ciocoi pribeag, adus de vânt,

De ai cu iadul legământ

Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi!

Răbdăm poveri, răbdăm nevoi

Şi ham de cai, şi jug de boi

Dar vrem pământ!

O coajă de mălai de ieri

De-o vezi la noi tu ne-o apuci.

Băieţii tu-n război ni-i duci,

Pe fete ni le ceri.

Înjuri ce-avem noi drag şi sfânt:

Nici milă n-ai, nici crezământ!

Flămânzi copiii-n drum ne mor

Şi ne sfârşim de mila lor

Dar toate le-am trăi uşor

De-ar fi pământ!

De-avem un cimitir în sat

Ni-l faceţi lan, noi, boi în jug.

Şi-n urma lacomului plu

Ies oase şi-i păcat!

Sunt oase dintr-al nostru os:

Dar ce vă pasă! Voi ne-aţi scos

Din case goi, în ger şi-n vânt,

Ne-aţi scos şi morţii din mormânt;

O, pentru morţi şi-al lor prinos

Noi vrem pământ!

Şi-am vrea şi noi, şi noi să ştim

Că ni-or sta oasele-ntr-un loc,

Că nu-şi vor bate-ai voştri joc

De noi, dacă murim.

Orfani şi cei ce dragi ne sânt

De-ar vrea să plângă pe-un mormânt,

Ei n-or şti-n care şanţ zăcem,

Căci nici pentr-un mormânt n-avem

Pământ şi noi creştini suntem!

Şi vrem pământ!

N-avem nici vreme de-nchinat.

Căci vremea ni-e în mâni la voi

Avem un suflet încă-n noi

Şi parcă l-aţi uitat!

Aţi pus cu toţii jurământ

Să n-avem drepturi şi cuvânt;

Bătăi şi chinuri, când ţipăm,

Obezi şi lanţ când ne mişcăm,

Şi plumb când istoviţi strigăm

Că vrem pământ!

Voi ce-aveţi îngropat aici?

Voi grâu? Dar noi strămoşi şi taţi

Noi mame şi surori şi fraţi!

În lături, venetici!

Pământul nostru-i scump şi sfânt,

Că el ni-e leagăn şi mormânt;

Cu sânge cald l

Şi câte ape l

Sunt numai lacrimi ce

Noi vrem pământ!

N-avem puteri şi chip de

Să mai trăim cerşind mereu,

Că prea ne schingiuiesc cum vreau

Stăpâni luaţi din drum!

Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,

Să vrem noi sânge, nu pământ!

Când nu vom m

Când foamea ne va răscula,

Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa

Nici în mormânt!

”Noi vrem pământ” – Data: 07.11.2023

Cu sânge cald l-am apărat,

Şi câte ape l-au udat

Sunt numai lacrimi ce-am vărsat

Noi vrem pământ!

avem puteri şi chip de-acum

Să mai trăim cerşind mereu,

Că prea ne schingiuiesc cum vreau

Stăpâni luaţi din drum!

Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,

Să vrem noi sânge, nu pământ!

Când nu vom mai putea răbda,

Când foamea ne va răscula,

Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa

Nici în mormânt! – George Coșbuc

Declarație politică

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

7.11.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate