Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Temele întrevederii cu premierul Marcel Ciolacu din 8.08.2023

by S.O.S. România
406 Vizualizări

Ca răspuns la minciunile unui anumit partid care a inventat politica de caravană şi îşi închipuie că aşa se rezolvă problemele României, iată programul şi temele discuţiilor avute cu premierul Marcel Ciolacu pe data de 8 august, în cadrul audienţei de la Palatul Victoria:

  1. Controalele azilelor de bătrâni  din România. Derapaje și încălcări ale ordinului prim-ministrului, precum și neprofesionalismul organelor de control.
  2. Centrele de îngrijiri paliative, centre de coşmar și experimente medicale.
  3. Centrele de îngrijire și educație minori, trafic de copii şi adopţii internaţionale mascate
  4. Sistemul sanitar din România în colaps 
  5. Spitalele de psihiatrie de maximă securitate, centre ale abuzurilor și experimentelor

În afară de aceste teme convenite anterior cu biroul prim-ministrului, în cadrul audienţei am adus în discuţie şi următoarele teme:

  • Propunerea de ORDONANȚĂ pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății și pentru modificarea și completarea altor acte normative în domeniul sănătății, precum şi propunerea de Hotărâre a Guvernului privind aprobarea Strategiei naționale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030, ambele aflate în transparenţă la Ministerul Sănătăţii şi la care am descoperit probleme grave.
  • Problemele bolnavilor de cancer
  • Problema rezidenţilor din sănătate.

În cadrul discuţiilor cu premierul Marcel Ciolacu nu a fost vorba despre caravana respectivului partid, aceasta fiind o invenţie specifică securiştilor rezervişti care ghidonează formaţiunea cu pricina. Nu ştiam că eu am devenit inamicul tinichelelor, dar iată că partidul de caravană, în loc să lupte cu PSD şi PNL, sau măcar cu USR de care nu se atinge nici cu o floare tocmai pentru că au rezervişti comuni, se simte ameninţat de partidul S.O.S. România!

Faptul că partidul de caravană îşi caută scuze pentru eşecurile şi ilegalităţile sale, căutând pe cine să dea vina, nu este de mirare, de vreme ce acest partid parlamentar reuşeşte, după aproape trei ani de inactivitate, să producă doar idei trăsnite şi inutile. Pe modelul pe care l-au consacrat, înţelegem că, pentru rezolvarea problemelor României, caravana de tinichea va organiza, în continuare, o caravană poliţistă, pentru a le face poze infractorilor, o caravana financiară, pentru a sonda sărăcia românilor, idei deloc exagerate, de altfel, pentru un partid care vrea să facă insule artificiale în Marea Neagră, pentru a organiza şi acolo o caravană turistică.

Dacă partidul de caravană ar depăşi mentalitatea de galerie şi de bodyguarzi din care este alcătuit, ar afla care este rolul şi puterea unui partid parlamentar, chiar dacă este în opoziţie. Din lipsă de resurse mentale, acest partid plimbă maşinile prin ţară şi inventează case cu un leu, căutând astfel noi afaceri pentru premierul imobiliar pe care l-au propus. În acelaşi timp, tinichelele anunţă că vor să ofere 800.000 de cetăţenii unor străini, în speranţa unui sprijin din afara ţării, împroşcând slugarnic cu noroi istoria României în presa străină. I-au uitat în schimb pe românii din comunităţile istorice care nu au dreptul la cetăţenia română, dar pentru care tinichelele nu au sprijinit proiectele mele de unire, după cum îi păcălesc şi pe românii plecaţi la muncă în afara graniţelor ţării şi pentru care nu fac nimic, dar cărora le cer donaţii din banii munciţi cu greu de aceştia!

În timp ce unii spală bani prin caravane ilegale, adevăratul partid naționalist, S.O.S. România, se ocupă de ceea ce lipsește în România şi stă la baza tuturor problemelor din cauza lipsei de profesioniști: EDUCAŢIA.

Senator Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă

Preşedintele Partidului S.O.S. România

15.08.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate