joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

AUR îşi asumă în mod mincinos un proiect de lege!

by S.O.S. România
281 Vizualizări

Împreună cu deputatul Ciprian Ciubuc îi cer senatorului AUR Claudiu Târziu să rectifice minciuna pe care a lansat-o în spaţiul public prin care asumă în mod fals pentru partidul AUR paternitatea unui proiect de lege care nu este al AUR.

Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.299/2007 privind sprijinul acordat românilor de pretutindeni, republicată, cu modificările şi completările ulterioare (https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=25487) nu aparține partidului AUR!

Acest proiect de lege este conceput și scris integral de deputatul Ciprian Ciubuc și semnat de mai mulți co-inițiatori. Inițiatorul principal, deputatul Ciprian Ciubuc, este într-un proces cu AUR pentru excludere nestatutară, dar și pentru că a contestat rezultatele așa zisului Congres AUR, așadar faptul că AUR își asumă un proiect de lege al unui deputat pe care l-a exclus din partid e o dovadă de fățărnicie grosolană.

Mai mult, subsemnata a fost invitată astăzi, marţi, 19 septembrie, la ora 9.30, la Comisia pentru românii de pretutindeni, de senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Comisiei, pentru a susţine acest proiect de lege al cărui co-iniţiator sunt.

Co-inițiatorii care au semnat proiectul înainte de a fi depus pe circuitul legislativ sunt:

Iovanovici-Şoşoacă Diana – senator, președintele S.O.S. România;

Coleşa Ilie-Alin – deputat AUR;

Focşa Dumitru-Viorel – deputat neafiliat;

Rusu Daniel-Gheorghe – deputat neafiliat.

Așadar, există un singur deputat AUR semnatar, și acela doar co-inițiator, adică a devenit semnatar după ce proiectul a fost scris.

Această manieră de comportament din partea AUR a devenit tipică pentru un partid în rândurile căruia apar, ocazional, ba consumatori de droguri, ba violatori, ba persoane de o violență extremă, dar care se ascunde de fiecare dată de responsabilitatea faptelor grave care au loc în rândurile sale, dar care, în schimb, fură ideile și proiectele altora în căutare de voturi.

Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S. România

19.09.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate