Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Condamnarea lui Trump face parte dintr-o listă lungă de atacuri la adresa suveraniștilor din toată lumea

by S.O.S. România
508 Vizualizări

Condamnarea lui Trump face parte dintr-o listă lungă de atacuri la adresa suveraniștilor din toată lumea, înscriindu-se pe linia atentatului împotriva premierului Slovaciei Robert Fico, atacat de un globalist care nu era de acord cu politica suveranistă a Guvernului slovac. Atacuri similare au loc și în România împotriva Partidului S.O.S. România și a liderului acestei formațiuni politice, mergând până la tentative de asasinat împotriva reprezentanților Partidului S.O.S. România, așa cum a fost cazul cu candidatul nostru din Avrig sau cu atacul violent la adresa unui reprezentant din București al partidului, precum și cu toate amenințările și intimidările la adresa candidaților Partidului S.O.S. România. Din aceeași serie de atacuri anti-suveraniste face parte și încercarea sistemului de a împiedica participarea Partidului S.O.S. România în alegerile din 9 iunie, precum și măsurile luate abuziv de către BEC și care pregătesc fraudarea alegerilor.

Prin condamnarea lui Trump, justiția americană a căzut în faţa globaliștilor şi o spun în calitate de avocat: este pentru prima oară în istorie când SUA prin instituţiile sale îşi încalcă propria Constituţie. Instituţiile statului american au îngenuncheat în faţa dictaturii mafiei alogene. S-a dat un semnal că SUA au căzut, astfel că europenii au rămas singuri în luptă.

Dar, deşi justiţia a fost preluată în cea mai mare parte de mafia globalistă, există caractere puternice ale popoarelor care luptă aşa cum au luptat de milenii pentru a aduce eliberarea de sub jugul globalist şi chiar de va fi nevoie de noi revoluţii, le vom face. Numai că în acest moment este vorba de o revoluţie la nivel mondial al conştiinţei, al moralităţii, dar şi al eliberării popoarelor şi instituţiilor naţiunilor noastre.

Naţiunile vor învinge globaliştii! Îi transmit lui Donald Trump că este o onoare în aceste timpuri să fii condamnat de către criminalii naţiunilor pentru faptul că îţi aperi şi vrei să îţi eliberezi naţiunea. Au făcut din Trump un erou mondial şi au demonstrat că le este frică de naţionalişti. Hai să băgăm frica în ei!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

01.06.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate