Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Crimele de la Crevedia ale unui stat eșuat

by S.O.S. România
155 Vizualizări

Declarație politică în Senatul României

Crimele de la Crevedia ale unui stat eșuat

Heirupismul statului eșuat România se vede din chiar programul Senatului României. La ora 10.00 dimineața azi, Biroul Permanent stabilește că tot azi la ora 13:00 va fi afectată o oră pentru întrebări, interpelări și declarații politice, evident totul făcut de mântuială, fără rost, doar de ochii lumii, ca să nu avem timp să pregătim nimic.

În condițiile în care de o săptămână asistăm la masacrul de la Crevedia, un masacru pe care autoritățile statului îl desconsideră, îl doresc acoperit, mușamalizat.

În orice stat european, civilizat, cu o justiție corectă, am fi avut din seara incendiului cel puțin 2 persoane reținute: asociații firmei care încălcând flagrant dispozițiile legale, cu o societate a cărei activitate era suspendată cel puțin pe punctul de lucru Crevedia din 2020, înșelând legea și statul care nu a mai avut timp de controale pentru verificarea respectării suspendării activității, pentru că firma era a celui mai mare și vechi partid din țară: PSD, partid aflat la guvernare, a cărei mafie este cunoscută la nivel internațional, au amenajat la fața locului o parcare pentru cisternele cu GPL, dar și cu gaz.

Nu mai vorbim că CNAIR ar fi trebuit să verifice dacă exista cu adevărat parcare acolo, unde se transavaza gaz dintr-o cisternă într-alta, dar și alte substanțe explozive. Substanțe de care știa Serviciul Român de Informații și încă vreo două alte servicii mai micuțe, că doar de aici porneau afacerile de miliarde ale serviciilor care redistribuiau către PSD, în principal, bani de campanie electorală. De aici vestitele Campanii : Masca și hârtia de 500 de lei, Uleiul și Zahărul, plus miliardele scurse în buzunarele multora, mai ales de prin justiție, primari corupți etc.

În urma incendiului în care Raed Arafat a aruncat în foc peste 50 de pompieri, punându-le viața în pericol, fiind pentru prima dată când avem peste 90% arși din rândul pompierilor, de care nu se mai știe nimic, nimeni nu îl reține pe Raed Arafat, nimeni nu îl demite din funcția în care rezistă de mai bine  de 14 ani, deși pe mâinile lui curge sângele oamenilor pe care ar fi trebuit să îi salveze, dar i-a omorât din incompetență, neglijență și  uzurpare de calități oficiale?

Încercarea de mușamalizare se realizează prin neimplicarea organelor de anchetă, care sunt sub presiunea politică și a serviciilor secrete, aici fiind vorba inclusiv de furt din rezerva națională de gaz a României și mai mult decât atât, sunt cel puțin 3 instituții care cercetează ce se afla cu adevărat în  cisterne, pentru că se pare că nu era GPL.

Faptul că nu a fost securizată zona, că la peste 2,5 km se află aruncate, au zburat efectiv, 2 bucăți dintr-o cisternă sau un recipient subteran de gaz, constituind un adevărat pericol pentru viața oamenilor, nimeni neintervenind până când subsemnata nu am solicitat autorităților să intervină, arată stadiul deplorabil al unei Românii eșuate.

A fost nevoie ca subsemnata să facă un tur al autorităților implicate pentru a le da soluții de rezolvare a situației, având în vedere faptul că oamenii nu aveau curent, nu aveau apă nici pentru consum propriu, nici pentru animale, nu mai aveau mâncare, aceasta stricându-se în frigidere, pericolul de explozie persista prin menținerea cisternelor udate nonstop ca să nu explodeze, pentru că Raed Arafat interzisese orice implicare, de frică să nu se mai întâmple ceva, neînțelegând că tocmai el supunea comuna la cel mai  mare pericol.

Mai mult, autoritățile locale au fost depășite de situație, primarul a fugit pe geam când m-am dus să vorbesc cu el, lipsă totală de transparență, presa ținută cât mai la distanță, totul fiind întrecut ieri de venirea reprezentanților firmei de GPL care au încercat să înșele localnicii și victimele, iar imaginea unui avocat, prieten al primarului, care s-a năpustit peste oamenii care asistau la priveghiul uneia dintre victime, martor cheie în dosar, cu solicitare de semnare contract pentru reprezentare cu 50% onorariu de succes, arată dezastrul moral al societății.

Decadență, dezonoare, omor, incompetență, mușamalizare, neglijență și peste toate uciderea persoanei care suspendase activitatea firmei pesediste.

PSD doar l-a exclus pe primarul Crevediei din partid, nimeni nu plătește, Guvernul dă 10.000 de lei pentru fiecare familie care a rămas fără casă, doar preotul, senatorul Șoșoacă și S.O.S. România cu o mână de oameni inimoși și darnici încearcă să ajute oamenii să își refacă agoniseala de o viață.

Da, domnule Președinte, care te plimbi prin Deltă în timp ce a fost nevoie să moară oameni de data asta la Crevedia, pot să spun că ai dreptate: România este un stat eșuat! Ai reușit să îl îngropi la propriu cu serviciile voastre trădătoare, cu partidele voastre pline de analfabeți, impostori și criminali, cu autorități care nu își mai au rostul pentru că sunt campioane la făcut nimic.

În fond, în aceste zile, ați denotat că această clasă politică este criminală, un grup infracțional organizat și acum înțeleg că amenințările cu moartea la adresa mea și a familiei mele sunt total reale și fundamentate.

Nu mai arătați cu degetul către pompieri. Ei sunt eroii acestui dezastru în care voi ați încercat să îi omorâți și pe ei. Luați labele de pe pompieri.

Voi toți, mizeriile politice din structurile infecte ale statului eșuat ar trebui să stați la 2 m sub pământ în locul victimelor acestui masacru.

O întrebare către partidele pline de lichele și serviciile trădătoare: A MERITAT? TOT LA 2 M SUB PĂMÂNT AJUNGEȚI! SPER DOAR CA POPORUL SĂ VĂ GRĂBEASCĂ SFÂRȘITUL! UN SFÂRȘIT ÎN FLĂCĂRI!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

05.09.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate