miercuri, februarie 28, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, februarie 28, 2024
miercuri, februarie 28, 2024

Diana Sosoaca. Despre amenzile din pandemie. “Haideti sa ne unim si sa ne recuperam tara!”

by S.O.S. România
466 Vizualizări

Diana Sosoaca, senator al Romaniei si presedinte al S.O.S. ROMANIA, invitata astazi la emisiunea “Sa vorbim despre tine” la NasulTV, a tinut sa le reaminteasca romanilor care au fost amendati pe nedrept in timpul pandemiei ca trebuie sa isi recupereze banii. Acestia ar trebui sa ii dea in judecata pe cei de la ANAF, cat si sa faca plangeri penale impotriva jandarmilor si politistilor care au dat amenzile “neconstitutionale“.

Pe finalul emisiunii, doamna senator Diana Sosoaca a venit cu un mesaj pentru toti romanii: sa se alature miscarii S.O.S. ROMANIA, pentru ca partidul condus de doamna senator este o miscare de eliberare a Romaniei si de trezire a constiintei nationale.

Reporter: “la ce se referea domnul presedinte ANAF cand spunea ca “nu ai dreptate”?”

Diana Sosoaca:

“Pai, la faptul ca nu exista o decizie a curtii constitutionale (…) am mai avut o interventie astazi la Realitatea, prin care mi-a spus ca nu exista nici o decizie care sa conteste amenzile in Romania.

Am ramas siderata. De aia am si spus: ma faceti sa rad, nu pot sa cred asa ceva!

Mai mult decat atat, aceste amenzi, in ceea ce ma priveste pe mine, da? Cand toti colegii stiu, si toata lumea stie, si poti sa accesezi portalul instantelor de judecata. Dati un search pe numele meu sa vedeti ca peste 98% din amenzile pe care eu le-am primit in starea de alerta sunt anulate de catre instante, cele mai multe definitiv!

In momentul in care o instanta de judecata anuleaza aceste amenzi, tu, ANAF-ul, nu ai dreptul sa ma executi silit!

Nu e numai problema mea, e problema a zeci de mii si sute de mii de romani amendati, daca n-or fi milioane, care au si platit amenzile, iar datorita acestei decizii 50/2022 trebuie sa isi recupereze banii. Si trebuie neaparat sa ii dea in judecata pe cei de la ANAF. Si mai mult decat atat: plangeri penale impotriva jandarmilor si politistilor care v-au dat aceste amenzi, pentru ca ele sunt neconstitutionale!

(…) si as vrea un mesaj pe final, daca imi permiteti. Pentru ca imi este foarte clar ca toate aceste lucruri se fac impotriva mea pentru ca vine septembrie, vin restrictiile. Deja la nivel mondial s-au reinstituit restrictiile, si vor de acuma sa se asigure ca imi vor inchide gura si ca imi este frica.

Nu imi este fria de nimeni! Decat de Dumnezeu!

Si va asigur, si va jur, ca asa cum ma stiti voi fi si mai rea atunci cand e vorba de abuzuri impotriva poporului roman!

Si va asigur ca inclusiv partidul SOS ROMANIA va lupta!

Si cine doreste sa se alature acestei miscari, pentru ca e vorba de o miscare de eliberare a Romaniei si de trezire a constiintei nationale!

Uniti-va cu totii!

Haideti sa ne unim, si sa ne recuperam tara din mainile unor talhari!

Pentru ca asta e talharie ce s-a intamplat aici. Impotriva unor abuzatori!

Ganditi-va ca avem aproape 10 milioane de romani dati afara din tara, direct sau indirect, au fost nevoiti sa munceasca peste hotare! Si datorita lor PIB-ul Romaniei a putut sa existe si sa creasca!

Si-au ajutat rudele de aici sa supravietuiasca! Sa supravietuiasca, nu sa traiasca!

Avem niste conducatori care au tradat Romania!

Am sa o spun pana la sfarsitul vietii mele: Romani! Nu va mai alegeti conducatori care nu iubesc tara si pe voi, poporul roman!

Emisiunea integrala poate fi vizionata pe Facebook aici.

S-ar putea să vă intereseze

EXTERN

Comunicate de presă

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate