joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Diana Iovanovici-Șoșoacă – Singurul demnitar al României care lupta pentru respectarea drepturilor românilor in țara lor

by S.O.S. România
590 Vizualizări

Doamna senator Diana Iovanovici-Sosoaca, presedinte al S.O.S. ROMANIA, a fost primul demnitar din România care a luat atitudine, impreuna cu partidul sau, imediat dupa discursul tinut de premierul Ungariei Viktor Orban, la Baile Tusnad.

Cu toate ca, in acea perioada doamna Senator se afla in concediu, a gasit timp sa observe si sa reactioneze la discursul lui Viktor Orban.

„Partidul S.O.S. ROMANIA, precum si eu, Senator Diana Ioavanovici-Sosoaca, am fost primii care am reactionat, si va spun ca eram in concediu, am facut si comunicat de presa (…) Noi am sesizat, am facut si acea invitatie catre partidul Fidesz, catre guvernul Ungariei, catre Viktor Orban.”

Acelasi lucru nu il putem spune si despre restul politicienilor din Romania, indiferent de apartenenta lor, acestia reactionand cu o intarziere de cel putin cateva zile.

Presedintele Romaniei, cat si Guvernul, au avut o reactie foarte intarziata, care a aparut la 5-6 zile de la producerea evenimentului. Printre altele, in discursul sau, presedintele Romaniei a mentionat: „Reacțiile spațiului public au arătat că e o problemă pentru noi” Discursul integral al presedintelui Romaniei poate fi vizualizat aici: Mai bine mai tarziu decat niciodata! Klaus Iohannis a reactionat la discursul lui Viktor Orban, dupa 6 zile! (VIDEO)

Liderul S.O.S. ROMANIA, Diana Iovanovici-Sosoaca, a mentionat ca avem un presedinte „intarziat”, care a reactionat la o saptamana de la discursul lui Orban de la adunarea UDMR-ista.

Extras din mesajul liderului SOS RO:

„Debarasati-va de UDMR!

Nu au facut altceva decat sa instige la ura interetnica, interrasiala, intre voi si romani, etnicii romani, in loc sa se ajunga la o situatie amiabila (…)

Politica Ungariei este una innacceptabila!

Da, sunt de admirat pentru faptul ca lupta impotriva globalismului, Viktor Orban este de admirat pentru patriotismul sau fata de Ungaria, si pentru tot ceea ce face, dar, raportat la tara noastra, la Romania, atitudinea lui Viktor Orban fata de Romania, fata de romani, este innacceptabila! Si este o instigare la ura interetnica!”

Liderul SOS ROMANIA, doamna Diana Iovanovici-Sosoaca, declara ca politica partidului pe care il conduce nu este una de dezbinare, ci de unificare a tuturor romanilor si minoritatilor care traiesc in Romania:

„Noi ca partid, SOS ROMANIA, avem o politica de pace. Nu imi doresc nici un fel de razboi cu nimeni.

Noi nu ne dorim o politica de divizare a romanilor sau a etnicilor care traiesc in Romania, ci dorim si ducem o politica de unificare!

Pentru ca asta ar trebui sa faca toate partidele din Romania!”

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate