joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Lăsați eroii să se odihnească în pace!

by S.O.S. România
636 Vizualizări

Scandalul din jurul cimitirului militar din Valea Uzului riscă să se transforme într-o mare rușine națională prin modul în care este gestionat, deoarece diverse forțe politice sau civice, cu epoleți pe sub cămașă, vor să profite de pe urma lui, semănând cu nepăsare vrajbă în acea tensionată zonă a țării.

Considerăm că incapacitatea de până acum a unora dintre instituțiile statului de a rezolva această situație trebuie să înceteze!

Există soluții pentru ca lucrurile să fie aduse la normal, iar în acest sens trebuie ca factorii de responsabilitate în această problemă să se implice, nu să stea într-o pasivitate vecină cu trădarea, ca până acum. Legea trebuie respectată și, odată cu ea, și demnitatea națională care, în acest caz, se îngemănează cu cinstirea memoriei eroilor ce și-au jertfit viața pentru țară, indiferent ce uniformă au purtat la acel moment, pentru că în fața morții toți suntem egali.

Modul în care se va rezolva această problemă reprezintă și un examen dat de statul român cu privire la respectarea propriei istorii și la moștenirea lăsată de înaintașii noștri, care au luptat pentru o țară puternică, nu divizată de intrigi politicianiste ce tensionează climatul interetnic și creează diferende între români și maghiari.

Atât românii, cât și maghiarii din județul Harghita și din țară, își doresc să conviețuiască în pace, prietenie și liniște, iar noi, Partidul S.O.S. România, cerem instituțiilor competente să nu permită acapararea temei cimitirului militar din Valea Uzului de către diverse entități juridice puse pe atragere de capital electoral cu prețul sacrificării echilibrului social al țării noastre.

Lăsați eroii să se odihnească în pace!

Partidul S.O.S. România

7.07.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate