Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Solicit Guvernului să aducă acasă badantele românce din Occident pentru a oferi îngrijire profesionistă în azilele de bătrâni

by S.O.S. România
700 Vizualizări

Îi solicit Guvernului să aducă din Occident badantele românce care s-au specializat în îngrijirea bătrânilor și să le ofere condiții și salarii motivante ca să lucreze în azilele din România, astfel încât să avem personal profesionist care să aibă grijă de bătrânii din azile.

În timp ce badantele românce îngrijesc bătrânii din alte țări, în România bătrânii noștri sunt bătaia de joc a unor persoane dezumanizate care îi supun pe cei care stau în azile la torturi și tratamente degradante.

Este timpul ca românii să se întoarcă acasă și să primească venituri corespunzătoare în România, pentru că avem nevoie de profesioniștii care au plecat să muncească în străinătate, indiferent de domeniu! În schimb, în România sunt aduși muncitori din Asia cărora li se oferă condiții mai bune decât românilor!

I-am solicitat de asemenea premierului României ca, în calitate de senator membru al Comisiei pentru Abuzuri,  să fiu persoana responsabilă care merge în control în țară pentru a verifica la sânge situația din azile și pentru a propune luarea unor măsuri dure care nu țin cont de intrigile politice și de aranjamentele de culise.

De asemenea, am solicitat înființarea unei Comisii de Anchetă în Parlament care să investigheze situația din azile și să identifice vinovații, făcând lumină în aceste cazuri care au șocat România.

Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S. România

13.07.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate