joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Partidul S.O.S. România lansează programul ”ȘI EU SUNT VOLUNTAR”

by S.O.S. România
923 Vizualizări

Într-o lume în care fiecare gest contează, Partidul S.O.S. România crede cu tărie că putem aduce binele în viața celor din jur. De aceea lansăm programul “ȘI EU SUNT VOLUNTAR”, o oportunitate pentru toți românii de a se alătura unei mișcări care aduce binele în prim-plan. Programul este gestionat de Comitetul pentru Situații de Urgență din cadrul partidului S.O.S. România.

Cine poate participa la programul “ȘI EU SUNT VOLUNTAR”?

Oricine simte chemarea de a ajuta și de a se implica pentru binele comunității poate deveni parte a acestei mișcări. Indiferent de abilități sau experiență, cu toții avem un rol important în a contribui la binele pe care îl dorim pentru România. Participanții nu au obligația de a fi membri de partid, programul fiind deschis oricărui cetățean român care dorește să se implice, indiferent de opțiunile sale politice.

Misiunea Noastră: Sprijin și Bine

Programul “ȘI EU SUNT VOLUNTAR” are misiunea de a aduce sprijin și bine în momentele în care oamenii au nevoie cel mai mult. Indiferent dacă ne confruntăm cu dezastre naturale sau cu situații neprevăzute, voluntarii noștri sunt acolo pentru a aduce bine în viețile celor afectați.

De ce “ȘI EU SUNT VOLUNTAR”?

Pentru că putem aduce bine în fiecare acțiune. Pentru că fiecare gest de ajutor aduce un strop de bine în lume. Pentru că prin implicarea fiecăruia, putem să aduci bine în mijlocul provocărilor cu care ne confruntăm.

Cum se procedează pentru a participa la programul ”ȘI EU SUNT VOLUNTAR”?

Este simplu pentru oricine să se alăture acestei mișcări. Pe canalele de comunicare ale S.O.S. România va fi făcut public un formular de înscriere care se completează de către voluntar, iar cei înscriși vor fi contactați pentru a începe procesul de pregătire și implicare. Indiferent dacă cineva are sau nu experiență în domeniul medical, în intervenţii pentru situaţii de urgenţă, în coordonare sau pur și simplu are dorința de a ajuta, echipa “ȘI EU SUNT VOLUNTAR” îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care doresc să se implice.

Să fim parte a Binelui!

Împreună putem să aducem lumina în momentele întunecate, să construim o comunitate mai solidară și să aducem bine în viața celor din jur. De aceea îi invităm pe toți românii să se alăture programului “ȘI EU SUNT VOLUNTAR” și să arate că sunt gata să aducă binele în România.

Senator Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă

Preşedintele Partidului S.O.S. România

29.08.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate