Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, iunie 13, 2024

Solicit demiterea lui Raed Arafat pentru o gestionare mai responsabilă a situațiilor de urgență

by S.O.S. România
493 Vizualizări

Trăim o tragedie repetată: evenimentele tragice de la Crevedia ne aduc aminte de tragedia din clubul Colectiv, în ciuda promisiunilor anterioare de a îmbunătăți gestionarea situațiilor de urgență.

În acest caz, ca și în altele similare, există o responsabilitate a gestionării: Raed Arafat are responsabilitatea directă pentru gestionarea situațiilor de urgență și a eșuat în prevenirea tragediilor și în asigurarea siguranței cetățenilor.

Raed Arafat a demonstrat incompetență în protecția cetățenilor, iar incapacitatea sa de a dezvolta strategii eficiente pentru protejarea cetățenilor în situații de urgență reprezintă o gravă neglijență. Răspunsul la tragediile recente a fost deficitar și nu a fost adecvat pentru prevenirea pierderilor umane.

Siguranța românilor este prioritatea S.O.S. România, iar demiterea lui Arafat este crucială pentru a ne asigura că România are un responsabil competent și angajat în gestionarea situațiilor de urgență.

Tragedia de ieri demonstrează, totodată, lipsă de transparență și de responsabilitate, iar atitudinea evazivă și lipsa de asumare a responsabilității pentru eșecurile din gestionarea situațiilor de urgență confirmă necesitatea demiterii lui Raed Arafat.

Avem nevoie de un nou început și tocmai de aceea solicit demiterea lui Raed Arafat ca fiind o schimbare necesară care să permită aducerea unei persoane responsabile care să pună pe primul loc siguranța cetățenilor.

Demiterea lui Raed Arafat este în interesul românilor pentru a asigura o abordare mai bună și mai responsabilă în gestionarea situațiilor de urgență și pentru a avea un viitor mai sigur. Și, dacă respectăm faptul că salvarea vieților trebuie să fie prioritatea noastră, atunci demiterea lui Arafat este esențială pentru a demonstra că viața și siguranța cetățenilor sunt valori care nu pot fi compromise.

Senator Av. Diana Iovanovici-Şoşoacă

Preşedintele Partidului S.O.S. România

27.08.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate