joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Replica data de Diana Sosoaca, presedintele partidului S.O.S. ROMANIA, la Comunicatul de presa al Ucrainei

by S.O.S. România
997 Vizualizări

Excelentei Sale, dlui Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Ucraina in România

In calitate de Senator si Presedinte al Partidului S.O.S ROMÂNIA, subsemnata Diana Iovanovici-Sosoaca, am luat act cu stupefactie de comunicatul dvs de presa, astfel ca ma vad nevoita sa va răspund pe măsura insolentei dvs:
In primul rând simtul umorului este apanajul omului inteligent. Dvs, se pare, ca nu-l detineti! Scuzati-mi impertinenta, dar este in conformitate cu principiul reciprocitatii din dreptul diplomatic si consular.
In al doilea rand, nu aveti dreptul si este un grav atentat la suveranitatea si independenta României, sa va permiteti sa va implicati in politica interna a României, in acte de cultura ale tarii noastre, precum in niciun act de organizare interna sau de organizare judecatoreasca, judiciara sau politieneasca.
In al treilea rand, sunteti de o insolenta impardonabila la adresa poporului român, mai ales dupa ce cetatenii ucraineni sunt primiti de noi, trăiesc gratis in România, nu plătesc chirie, copiii au ajutor de 3700lei lunar, nu platiti taxe vamale, combustibilul are pret preferential, scoli in limba materna, in timp ce țara dvs isi bate joc de minoritatea română din Ucraina si nu ii permite sa isi foloseasca limba materna, nu permiteti slujbe in limba română, iar romanii nostri au fost carne de tun in războiul contra Federatiei Ruse.
In al patrulea rand, detineti fara drept tinuturi pe care ni le-ati furat efectiv: Nordul Bucovinei, Maramureșul istoric, Tinutul Hertei, Bugeacul. Va solicit de urgenta inceperea negocierilor pentru înapoierea lor.
In al cincilea rand, va solicit scuze publice adresate poporului român si revizuirea atitudinii fata de problematica expusa in comunicat. In sens contrar solicit expulzarea dvs din România, ca personna non grata.
In al saselea rand, va invederez incalcarea art. 41 din Conventia de la Viena:

“1. Fără prejudiciul privilegiilor şi imunităţilor lor, toate persoanele care beneficiază de aceste privilegii şi imunităţi au datoria de a respecta legile şi regulamentele statului acreditar. Ele au, de asemenea, datoria de a nu se amesteca în treburile interne ale acestui stat.”
In al saptelea rand, va invit sa parcurgeti comunicatul de presa al Partidului S.O.S ROMÂNIA cu privire la Legea minoritatilor adoptata de Rada Suprema a Ucrainei.

Senator Av. Presedintele Partidului S.O.S ROMÂNIA,
Diana Iovanovici-Sosoaca

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate